BAŞBAKAN’DAN BİLECİK’E MÜJDELER

BAŞBAKAN’DAN BİLECİK’E MÜJDELER

Başbakan Binali Yıldırım Bilecik’e müjdelerle geldi. Bilecik 6. Olağan il Kongresinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik’e 1299 Ulu Çınar...

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım Bilecik’e müjdelerle geldi. Bilecik 6. Olağan il Kongresinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik’e 1299 Ulu Çınar Projesi kapsamında Osmanlı Tematik Park yapılacağını, Bozüyük’e yarı olimpik yüzme havuzu, Söğüt’e ise Toplu Konut yapımına başlanacağını söyledi.

2019 yılında Yenişehir yolunun tamamlanarak hizmete açılacağını ifade eden Başbakan Yıldırım, Bursa-Bilecik Hızlı Tren hattının yapılarak Bursa-Bilecik arasının 45 dakikaya düşeceğini, Yeni Bilecik Devlet Hastanesinin ise 2019 yılında biteceğini söyledi.  Başbakan Yıldırım ayrıca Çaltı’daki sera mağdurlarına yardımların süreceğini ifade ederek Bilecik’e 10 tane yeni barajın yapılacağını kaydetti. 

Bilecik-Yenişehir yolu 2019’da açılacak

Bilecikli muhtarların Yenişehir yolu ile ilgili haykırışlarını duyan Başbakan Binali Yıldırım “Yenişehir-Bilecik yolunun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Bu yolun bütün hikâyesini bilirim. Yaşanan bütün sıkıntı ve aksaklıkları defettik ve çalışmalar hızlandı. Ama orası zor bir coğrafya ve tünellerden oluşuyor. Yolun çoğu tünel ama fark etmez çünkü biz Fatih’in torunlarıyız. Fatih gemileri karadan denize indirdi. Biz de O’nun torunları ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşları da trenleri ve arabaları denizin altından geçirdik. Bunu yaptıktan sonra Bilecik-Yenişehir yolunu mu yapmayacağız. 2019 yılında Bilecik-Yenişehir yolu açılmış olacak” dedi.

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.