BAŞBAKAN YARDIMCISI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI İLE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul’da 27 Şubat 2018 Salı günü açılışı yapılan CNR EXPO SERAMİK fuarına katılan Belediye başkanı Münür Şahin, Başbakan Yardımcısı Mehmet...

A+A-

İstanbul’da 27 Şubat 2018 Salı günü açılışı yapılan CNR EXPO SERAMİK fuarına katılan Belediye başkanı Münür Şahin, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi. Osmaneli Belediyesinin oluşturduğu sanayi parselleri ile ilgili olarak hem bakanı, hem de fuara katılan sanayicilere bilgiler veren Başkan Şahin, yaptığı açıklamada; “Seramikçilerin, banyo, mutfak Fuarı'na katıldık. Açılışı Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek Tarafından yapılan fuarda ilimizden Bien Seramik, Seranit, Vitra, Akgün Seramik, Bozvit, Söğüt Seramik, Termal Seramik Katıldı. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve Yönetimi'nin katıldığı toplantıda stantları ziyaret ettik.

Yakında Bien Seramik ile seramik sektörü yatırımının gerçekleşeceği Osmaneli yatırımlar için cazibe merkezi oldu. Bien Seramik belediyemizin yapmış olduğu 18 Uygulaması sonrası yatırımlara başlayacak konuma geldi. Uzun Süren çalışmalarla tamamladığımız sanayi parselleri uygulaması ile Osmaneli yatırımlar için hazır konuma geldi.

Bilecik sanayi ve Ticaret odamızın da Katıldığı ziyaretler ile sanayicilerimizin de sanayi parselleri konusunda bilgi edinmesini sağladık. Sanayi parsellerimiz bölünmüş yol, eski E5,eski tren hattı, YHT hattı üzerinde ve lojistik merkezi konumunda. Yatırımcı açısından bu avantajları nedeniyle sanayi parsellerimize büyük ilgi olduğunu gördük” dedi. 

Bu haber toplam 1881 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum