BAKANDAN SONRA BİR DE  BAKAN YARDIMCIMIZ OLDU

BAKANDAN SONRA BİR DE BAKAN YARDIMCIMIZ OLDU

25. ve 26. Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Bilindiği üzere, 24 Haziran seçimlerinde...

A+A-

25. ve 26. Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Bilindiği üzere, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den ikinci sıra milletvekili adayı olan Halil Eldemir, yeni kabinenin kurulmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı olmuştu. Halil Eldemir'in görevinde yeniden değişiklik yaşandı. Eldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sağlık Bakanı Yardımcılığı görevine atandı.

Sağlık Bakan Yardımcılığına atanan Halil Eldemir’i kutlayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Osmaneli ilçemize milletvekilliği döneminde büyük katkıları olan önceki dönem milletvekilimiz Halil Eldemir Çevre Şehircilik müşaviri olarak atanmıştı. Cumhurbaşkanımız kendisini Sağlık Bakan Yardımcısı olarak atadı. Kendisine hayırlı osun diliyor, başarılı çalışmalarının bakanlık döneminde devamını diliyoruz.
Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi. 


Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.