BAKAN YARDIMCISI OSMANELİ'DE İFTAR YAPTI

BAKAN YARDIMCISI OSMANELİ'DE İFTAR YAPTI

Osmaneli Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sakarya Nehri kenarında büyük iftar programında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı...

A+A-

Osmaneli Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sakarya Nehri kenarında büyük iftar programında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş de katıldı.

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(4).jpg
Osmaneli Belediyesinin Sakarya Nehri kenarında düzenlediği büyük iftar programına, Türkiye'nin ünlü hafızları Mustafa Yaşar, Habip Deveci, Mustafa Alphayta ve Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf grubu ilahi ve Kur'an Kerim ziyafetinde bulundular. 

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(1).jpg
Tarım Kredileri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık  İl Müdürü Necmettin Yoldaş, muhtarlar ve vatandaşlar   Sakarya nehri kenarın da iftarını birlikte açtı.

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(16).jpg
İftar programında konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin "Ramazan'ın son günlerine geliyoruz Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Biz bu sofralarda buluşurken bizim güvenliğimiz için sınarlarımızın içinde ve dışında mücadele eden emniyet güçlerimize Allah güç, kuvvet versin. Büyük iftar programımızı gerçekleştiriyoruz aramızda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz,  Bilecik Milletvekili Halil Eldemir var. Siz değerli vatandaşlarımınıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum" dedi

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(14).jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin'den sonra mikrofonu alan Ak Parti 
Bilecik  Milletvekili Halil Eldemir yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 15 yılldır yapılan hizmeteleri sıralasak belki saatlerce konuşabiliriz. Biz yola çıktığımız günden itibaren söylediğimiz bir şey vardı biz millete hizmetkar olmak için yola çıktık ve Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Şu an yakın zamanda Osmaneli'de yapılanlara bakarsak son üç yılda üç okul yatırımı, geçmiş zaman da bir Toki yatırımı kazandırmıştık. Şimdi Osmaneli'ye ikinci bir Toki projemiz bitmek üzere. Soğucakpınar barajımızın yatırımına bu dönemde başladık. Şehiriçi karayoluna 15 milyon yatırım yaptık. Birileri gibi yıkmaya değil yapmaya geliyoruz, yapmak için uğraşıyoruz. Eğer bugün biz bir başarı hikayesi anlatabiliyorsak buradaki gerçek başarı sizin başarınızdır."

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(17).jpg

Düzenlenen iftar programında tarımın artık dünyada birçok konunun önüne geçtiğini tarımın stratejik bir sektör olarak görüldüğünü vurgulayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet  Daniş " Arz güvenliği artık ülkelerin, milletleri strese sokan, bununla ilgili gelecek stratejiler gerçekleştirmeye çalıştıkları bir konu. Bugün dünyada 800 milyon insan beslenemiyor, yeterli beslenemiyor, açlık tehlikesiyle karşı karşıya. Suriye'den birkaç milyon insanın göç etmesiyle Avrupa paniğe kapılıyor, sınırlarını kapatıyor, her türlü tedbirleri alıyor. Oysa Afrika kıtasında 700-800 milyon insanın karnını doyuramayacağı tehlikeyle karşı karşıya kalacağını öngörürseniz dünyayı ne kadar büyük bir tehlikenin beklediğini görebilirsiniz.

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(20).jpg

Bayramın arifesinde Türkiye bir seçimi yaşayacak ama farkındaysanız bu seçimler önceki seçimler gibi çok da tansiyonu yüksek değil. Aslında bunun tek bir sebebi var; Türkiye'de bütün seçmen kararını vermiş durumda. Sonuçtan herkes emin. Diğer muhalefet, partililerinin, artık kendilerinin bile inanmadığı iddiaları gündeme getirerek biraz zaman kazanmaya çalışıyorlar diyebiliriz. İnşallah 16 Nisan'dan sonra Türkiye yakaladığı istikrarını sürdürecektir." dedi.

gida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(9).jpggida,-tarim-ve-hayvancilik-bakan-yardimcisi-mehmet-danis-osmanelide-(8).jpg

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.