Bakan Varank’tan Osmaneli’ne tam destek

Bakan Varank’tan Osmaneli’ne tam destek

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Osmaneli’nde bir dizi açılış gerçekleştirdi.

A+A-

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Osmaneli’nde bir dizi açılış gerçekleştirdi.

video.jpg

Sabah saatlerinde Osmaneli’ne gelen ve İçmeler Tesisleri’nde karşılanan Bakan Varank daha sonra Balaban Meydanı’na gelerek BEBKA Osmaneli Ofisi’nin, Osmaneli Belediyesi İş Geliştirme Merkezi’nin ve Osmaneli Üretici Kadınlar Kooperatifi’nin açılış kurdelalarını kesti.

sanayi-ve-tekonoloji-bakani-mustafa-varanl-osmaneli3.jpg

Varank, burada yaptığı konuşmada, ofisin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken Osmaneli’nde üretime verilen desteklerden bahsetti. İş Geliştirme Merkezi’nin Osmaneli’nde önemli bir rol üstleneceğini dile getiren Bakan Varank, Osmaneli Üretici Kadınlar Kooperatifi aracılığıyla hayata geçirilen sera projesine destek olacaklarını bildirdi. Osmaneli’nin tarımsal üretimi, sanayisi ve tarihi ile önemli dinamikleri içerisinde barındırdığını kaydeden Bakan Varank, BEBKA kanalıyla birçok alanda Osmaneli’ne destek olduklarını kaydetti.

Toplam değeri 8,5 milyon lira olan projelerin açılışını yaptıklarını dile getiren Bakan Varank, "Projelerimiz kadın ve gençler başta olmak üzere tüm girişimciler ve üreticilere hizmet edecek" dedi. AK Parti iktidarları döneminde Bilecik'e birçok başlık altında yaklaşık 20 milyar lira yatırım yapıldığını aktaran Varank, "Bakanlık olarak da sanayi altyapısı, KOBİ’ler, yatırım teşvikleri, Ar-Ge ve yenilik destekleri gibi önemli konularda Bilecik’i hiç yalnız bırakmadık. Ama bu yatırımların en yakın şahitleri Bilecikli girişimcilerimiz, yatırımcılarımız ve iş insanlarımızdır” diye konuştu.

sanayi-ve-tekonoloji-bakani-mustafa-varanl-osmaneli2.jpg

Bakan Varank’ın Osmaneli programında Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, BEBKA Genel Sekreteri M. Zeki Durak ile diğer ilgililer katıldı.

sanayi-ve-tekonoloji-bakani-mustafa-varanl-osmaneli1.jpg

Bu haber toplam 5018 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum