“BAĞIMSIZ OLARAK BEN DE VARIM” DEDİ

“BAĞIMSIZ OLARAK BEN DE VARIM” DEDİ

2014 yerel seçimlerinde Osmaneli Ak Parti listesinden Belediye Meclis üyesi seçilen ve 5 yıl boyunca Meclis üyeliği yapan Yalçın Yağız, 31 Mart seçimlerinde...

A+A-

2014 yerel seçimlerinde Osmaneli Ak Parti listesinden Belediye Meclis üyesi seçilen ve 5 yıl boyunca Meclis üyeliği yapan Yalçın Yağız, 31 Mart seçimlerinde Osmaneli’de Bağımsız Belediye Meclisi üyesi oldu. 
Ak Parti listelerinde yer almayan Yalçın Yağız, Bağımsız Belediye Meclisi üyesi adayı olarak çalışmalarına başladığını söyledi. İnsanın yaşadığı yere hizmet etmesi için illaki bir parti listesine ihtiyacı olmadığını Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem'e söyleyen Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Yağız; “Doğup büyüdüğüm Osmaneli ilçeme 5 yıl boyunca Belediye Meclis üyesi olarak hizmet etti. 31 Mart seçimlerinde Bağımsız olarak Belediye Meclis üyeliğine adaylığımı koymuş bulunuyorum. Allah’ın izni ve değerli Osmanelili hemşehrilrimin de teveccühleri ile Bağımsız olarak seçilip, bir 5 yıl daha ilçeme hizmet etmek istiyorum. 5 Yıllık Belediye Meclis Üyeliğim boyunca edindiğim tecrübeler ve öğrendiğim Belediyecilik hizmetleri ile Omaneli’ye faydalı olmak istiyorum. Geçtiğimiz 5 yıl oyunca Osmaneli’de yapılan hizmetlerin üstüne hizmet eklemek, Osmaneli ilçemizi daha da geliştirip büyütmek için Bağımsız olarak değerli hemşehrilerimin hizmetkârlığına talip oldum. Allah Osmaneli’nin ve bizlerin hakkında hayırlısı ne olacaksa onu nasip etsin” dedi. 

 


Bu haber toplam 2587 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum