BAĞIMLILIKLA MÜCADELEMİZ SÜRECEK

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Vali Tahir Büyükakın başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı gerçekleştirildi.  Vali Büyükakın, İl Özel İdaresi Toplantı...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı gerçekleştirildi. 
 
Vali Büyükakın, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda, İl Jandarma Komutanı Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve daire müdürleri ile ilgililerin katıldığı toplantıda, bağımlılıkla mücadele ile ilgili yürütülen çalışmaları titizlikle takip ettiğini ifade etti. 
 
Bağımlılıkla mücadele konusunda kurumların üzerine düşen görevleri titizlikle yapması gerektiğini ifade eden Vali Büyükakın, ''Bu konuda herkes taşın altına elini koyacak. Çalışmalarımızı neden sonuç ilişkisi içinde yürüteceğiz. Tüm kurumlar koordineli olarak çalışacak ve bağımlılıkla mücadeleden alnımızın akıyla çıkacağız. Herkes çözüm odaklı çalışacak. Ve sonuç alınacak. Eğitim ve diğer önleme çalışmaları dışında madde bağımlılığına mekân olan metruk yapıların yıkımı konusunda kararlıyız. Yılsonuna kadar bu tür metruk yapıların tamamı yıkılacak.'' dedi.
 
Toplantı Çevre Şehircilik İI Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yapılan sunumların ardından görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.


Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.