AZİM VE KARARLILIĞIN SEMBOLÜ CEREN ÜNVER

AZİM VE KARARLILIĞIN SEMBOLÜ CEREN ÜNVER

Osmanelili genç bir kız olan Ceren, yıllar önce tek başına çıktığı yolda bugün azim ve kararlılığının meyvelerini toplamaya başladı. 

A+A-

 

Osmanelili genç bir kız olan Ceren, yıllar önce tek başına çıktığı yolda bugün azim ve kararlılığının meyvelerini toplamaya başladı. 
Osmaneli Selçik köyünden çiftçi Yılmaz Ünver’in kızı küçük yaşlarda merak saldığı Voleybol’da, hiç kurs almadan, hiçbir antrenörden eğitim almadan, tek başına çıktığı yolda, bugün azim ve kararlılığının meyvesi olan Galatasaray Voleybol takımında oynuyor. 

azim-ve-kararliligin-sembolu-ceren-unver-3.jpg
Spor geçmişini ve bugün geldiği noktayı Gazetemize anlatan Ceren Ünver; “7 yaşında Voleybol oynamaya başladım. Küçüklükten beri tek hayalim büyük bir takımda Voleybol oynamaktı. Hep kendi kendimi geliştirdim. Hiçbir kurs ve idmana gitmeyerek köydeki evimin önünde kurduğumuz Voleybol ağında kendi kendime oynadım. Daha sonra 1308 Osmaneli Belediyespor’un sporcusu oldum. Okul takımlarında kaptanlık yaptım. Kocaeli’nde birçok takımda Voleybol oynadım. Çıktığım maçlar sonunda beni gören hocalarımdan davet alarak İstanbul’a seçmelere gittim. Önce Beşiktaş Voleybol takımında 5-6 ay oynadıktan sonra Galatasaray Voleybol takımında libero olarak oynamaya başladım. Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’in destekleri ile 1308 Osmaneli Belediyespor’da 18 yaşımda Voleybol antrönörü olarak hocalık yapmaya başladım. Bir insanın azmettikten sonra başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığına inanan birisiyim. Şu anda 33 tane öğrencim var. Voleybolu onlara sevdirmeyi ve onların iyi birer sporcu ve Voleybolcu olmalarını sağlamaya çalışıyorum. Çıktığım bu yolda en büyük destekçim ailem oldu. Özellikle bugün geldiğim noktada Babam Yılmaz Ünver’in çok büyük emek ve katkıları var. Her zaman destekçim oldu, en zor anımda bile vazgeçmememi söyledi. Benden küçük olanlara tavsiyem, sporun hangi dalı olursa olsun, mutlaka spor yapsınlar. Spor hem bedenen, hem ruhen insanı güzelliştiren ve olgunlaştıran en yararlı etkinliktir. Bundan sonraki amacım, Osmanelili kardeşlrime elimden geldiğince birşeyler öğretebilmek ve Voleybolda Milli takıma seçilmektir” dedi.    

2-015.jpg

Bu haber toplam 3931 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum