AYNALI KAHVE AYAĞA KALKIYOR

AYNALI KAHVE AYAĞA KALKIYOR

Yıllardır virane bir şekilde bekleyen, Osmaneli’nin simgelerinden ve tarihi yapılarından Aynalı Kahve, Osmaneli Belediyesinin el atmasıyla ayağa kalkmaya...

A+A-

Yıllardır virane bir şekilde bekleyen, Osmaneli’nin simgelerinden ve tarihi yapılarından Aynalı Kahve, Osmaneli Belediyesinin el atmasıyla ayağa kalkmaya başladı. 
Geçtiğimiz hafta içerisinde tadilatına başlanan Aynalı Kahve’nin çatısı yeniden çakılırken, alt katların da ahşap direkleri çakılmaya başlandı. Osmaneli’nin eski çarşısında bulunan ve Osmaneli’nin simgeleri arasında yer alan Aynalı Kahve’nin tadilatının 2 veya 3 ay içerisindeki bir zamanda bitirilmesi bekleniyor. Aynalı kahve’nin tadilatı bittiğinde, alt katının Millet Kıraathanesi, üst katlarının da resmi dairelere veya Sivil toplum örgütlerine verilmesi bekleniyor. Eski çarşıya büyük bir hareketlilik getirmesi beklenen Aynalı Kahve ile ilgili olarak Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Aynalı Kahve Osmaneli’mizin sigesi durumunda. Sahipleri ile anlaşarak burasının tadilatına başladık. Kısa zamanda da bitireceğiz. Aynalı Kahveyi “MİLLET KIRAATHANESİ” yapacağız. Eskiden olduğu gibi Aynalı kahve yine vatandaşlarımızın oturup çay içebileceği, sohbetlerini yapabileceği, eski günleri yâd edebileceği bir mekân haline gelecektir. Aynalı kahve’nin yeniden hizmete açılması ile birlikte eski çarşımızda da bir hareketlilik sağlanmış olacaktır. Osmaneli Belediyesi olarak değerlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi. 

d9f37142-63f3-4c16-832c-93ad5efa8a03.jpg

 

Bu haber toplam 1653 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.