AYDE ALÜMİNYUMDAN ÇALIŞANLARA HEDİYE SAAT

AYDE ALÜMİNYUMDAN ÇALIŞANLARA HEDİYE SAAT

Osmaneli’de kurulu bulunan AYDE Alüminyum fabrikasından çalışanlarına jest.Osmaneli’de yaklaşık 2 yıldan buyana üretimde bulunan AYDE Alüminyum fabrikası...

A+A-

Osmaneli’de kurulu bulunan AYDE Alüminyum fabrikasından çalışanlarına jest.

Osmaneli’de yaklaşık 2 yıldan buyana üretimde bulunan AYDE Alüminyum fabrikası yönetimi, bir yıl ve bir yıldan fazla fabrikada çalışan işçilere saat hediye etti.

ayde-aluminyum-(2).jpg

AYDE Alüminyum Fabrikası müdürü Kamil Canyılmaz gazetemize yaptığı açıklamada, “Ayde Alüminyum fabrikası yaklaşık iki yıldan beri Ülkemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. İstihdama bağlı olarak büyüme noktasında kararlılık göstermektedir. Ayde Alüminyum fabrikası olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, bir aile bilinci içerisinde uzun yıllar yolumuza devam etmek adına çalışanlarımızdan bir yıl ve üzeri olan, bizimle birlikte sıkıntıları ve sevinçleri paylaşan ve göğüsleyen arkadaşlarımıza bir hatıra olarak saat hediye ettik. Bu vesile ile tüm çalışanlarımıza bizimle birlikte oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.

ayde-aluminyum.jpg

İşçilere saat hediye edilmesi töreninde fabrika sahibi Doğan Zaimoğlu, İnan kaynakları müdürü Nihat Şenocak ve Fabrika Müdürü Kamil Canyılmaz hazır bulunarak, işçilere saatlerini hediye ettiler. 

ayde.jpgayde-(2).jpgayde-(3).jpg

Bu haber toplam 12049 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.