AVUKAT SEDA SELVİLER KARAKAŞ İYİ PARTİ ADAY ADAYI

AVUKAT SEDA SELVİLER KARAKAŞ İYİ PARTİ ADAY ADAYI

 Bilecik’li genç avukat Seda Selviler Karakaş İyi Parti’den Bilecik Milletvekili Aday adayı oldu. Ankara’ya giderek Genel Merkeze başvurusunu yapan...

A+A-

 Bilecik’li genç avukat Seda Selviler Karakaş İyi Parti’den Bilecik Milletvekili Aday adayı oldu. Ankara’ya giderek Genel Merkeze başvurusunu yapan Seda Selviler Karakaş, “Ülkemizin gerek siyasi gerekse ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümünün, genç ve yıpranmamış kadroları ile İyi Parti bünyesinde olduğuna yönelik inancım ile Türkiye’nin İyi olacağı günler için elimi taşın altına koyarak sorumluluk üstlenmeyi seçtim. Zorlu süreçlerden geçilirken, terimizin son damlası vatan toprağı ile buluşuncaya kadar can ve başla çalışarak Türkiye’yi ve memleketimiz Bilecik’i hak ettiği mutlu, müreffeh, özgür ve iyi bir geleceğe taşımak için Bilecik İyi Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. Kıymetli Bilecik’li hemşehrilerimizin desteği ve Yüce Rabbimizin izni ile çıktığımız bu yolda “Bismillah” diyorum” dedi. 
Seda Selviler Karakaş Kimdir ?
11.01.1984 Bilecik doğumlu olan Seda Selviler Karakaş, İlköğrenimini Bilecik Atatürk İlkokulunda, Ortaokul ve lise eğitimini Bilecik Anadolu Lisesinde okudu. Yüksek Öğrenimini TC Maltepe Üniversitesi Hukuk fakültesinde yapan Seda Selviler Karakaş 2007 yılından bu yana Bilecik’te serbest Avukatlık yapmaktadır. Bilecik Barosunda Yönetim kurulu, disiplin kurulu üyelikleri ve Barolar Birliği Delegeliği görevlerinde bulundu. Siyasi hayatına Demokrat Parti’de başlayan Seda Selviler Karakaş, 10 yıl boyunca Demokrat Parti’de çeşitli görevlerde bulundu. İyi Parti Bilecik İl Teşkilatı Kurucu üyesi olan Seda Selviler Karakaş, evli ve bir çocuk annesi. 

 


Bu haber toplam 4511 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.