ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Osmaneli ilçesinde önemli bir sosyal alan olan ve önceki dönem belediye başkanı Mehmet Isıkan tarafından yapılan sosyal tesis, vatandaşlara hizmet veren Tekke Seyir Tepesi yeni yatırımlar ile büyüyor.

A+A-

Osmaneli ilçesinde önemli bir sosyal alan olan ve önceki dönem belediye başkanı Mehmet Isıkan tarafından yapılan sosyal tesis, vatandaşlara hizmet veren Tekke Seyir Tepesi yeni yatırımlar ile büyüyor. Tekke Seyir Terasına çıkmak için, yeni asfalt yol yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez' in destekleri ile sağlanan asfalt malzemeyi, İl Özel İdarenin makina parkı ile kullanarak Tekke Tepesine çıkışı kolaylaştıran yeni yol inşa edildi. Tekke Tepesinde yapılmakta olunan sosyal hizmet salonuyla, düğünler başta olmak üzere sosyal aktiviteler için Mayıs 2022 ayından itibaren kullanıma başlanacak. Tekke Tepesi de ki bu düzenlemeler sonrası hem ilçe halkı hem de dışarıdan gelecek turistler için, önemli bir ağırlama mekanı olması planlanıyor.
Başkan Münür Şahin; "Asfalt destekleri için enerji bakanımız Fatih Dönmez ve projemiz için destek olan Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

tekke-sosyal-tesislerine-cikan-yolun-asfaltlama-calismalari-tamamlandis.jpg


Bu haber toplam 4320 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.