ASFALT BİTTİ SIRA ÇEVRE DÜZENLEMESİNDE

ASFALT BİTTİ SIRA ÇEVRE DÜZENLEMESİNDE

Osmaneli Belediyesi tüm projelerinde hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varıyor. Uzun uğraşlar sonrası Belediye Başkanı Münür Şahin’in onaylattığı...

A+A-

Osmaneli Belediyesi tüm projelerinde hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varıyor. Uzun uğraşlar sonrası Belediye Başkanı Münür Şahin’in onaylattığı Osmaneli şehir içi 4,5 km yol çalışmasında sona gelindi. Osmaneli şehir içi yolunun 4,5 km uzunluğundaki kısmı tamamen bölünmüş yol konumuna getirilirken, yol her iki şeritte de genişletildi, 3 aracın yan yana geçebileceği kadar geniş olan yolda İstanbul-Ankara caddesinde otopark alanı da meydana gelmiş oldu. Nato Boru Hattının yoldan çıkarılması, aydınlatma, tretuvar düzenlemeleriyle birlikte yaklaşık 20.000.000 TL tutarındaki yatırımın tüm maliyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca karşılandı. Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan yatırım Bursa Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütüldü.

osmaneli-yol-yapim-calismalari2.jpg
Önümüzdeki günlerde tamamlanacak yatırım için bugünlerde son kat asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Osmaneli şehir içi trafiğine büyük rahatlık sağlıyacak yatırımla, görünümde güzelleşecek. Osmaneli Belediyesi çevre düzenlemesine Eylül ayı içerisinde başlayarak kısa bir zamanda bitirilmesi planlanıyor. 


Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.