ANTALYA YÖREX FUARINDA OSMANELİ ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

ANTALYA YÖREX FUARINDA OSMANELİ ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

Antalya’da 8.cisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında, Bilecik ve ilçelerinin de yöresel ürünleri sergileniyor.Bilecik TSO Meclis üyeleri Turan...

A+A-

Antalya’da 8.cisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında, Bilecik ve ilçelerinin de yöresel ürünleri sergileniyor.

Bilecik TSO Meclis üyeleri Turan Ağdağ ve Okay Şahin’de YÖREX Fuarındaki Bilecik standında Osmaneli ilçesinin yöresel ürünlerini tanıtıyorlar.

ANTALYA YÖREX FUARINDA OSMANELİ ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

Bilecik TSO Meclis üyesi aynı zamanda Osmaneli Ak Parti Belediye Meclis üyesi olan Turan Ağdağ Fuar ile ilgili olarak, “Bu yıl 8.cisi düzenlenen YÖREX fuarında Bilecik TSO olarak standımızı açmış bulunuyoruz. Diğer ilçelerimiz gibi bizde Osmaneli ilçemizin yöresel ürünlerini Bilecik standında sergiliyoruz. Osmaneli’mizin Ayva Lokumunu, ev salçasını, Biberini, Nar lokumunu standımızı ziyaret edenlere tanıtıyor ve tattırıyoruz. Bilecik standına ve Bilecik’in yöresel ürünlerine ilgi hayli fazla. Osmaneli’nin Ayva lokumunu yiyenler çok değişik ve çok güzel buluyorlar. Yine Osmaneli’mizin domates ve biberlerinden yapılan ev salçalarına da ilgi hayli fazla oluyor” dedi. Bilecik TSO Meclis Üyesi Okay Şahin’de, “Bilecik TSO olarak açmış olduğumuz standımızda, bizlerde Osmaneli’mizin yöresel ürünlerimizi ülkemizin her köşesinden fuara gelen ziyaretçilere tanıtıyoruz. Fuar boyunca burada Osmaneli ilçemizin ve Bilecik’in tanıtımını yapacağız” dedi.  

ANTALYA YÖREX FUARINDA OSMANELİ ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

Bu haber toplam 2730 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.