ANNELER GÜNÜNDE YALNIZ KALMADILAR

ANNELER GÜNÜNDE YALNIZ KALMADILAR

Anneler Günü münasebetiyle Osmaneli’ndeki şehit anneleri ziyaret edildi.

A+A-

Anneler Günü münasebetiyle Osmaneli’ndeki şehit anneleri ziyaret edildi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in eşi Tomris Şahin, Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney ve Osmaneli Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Birimi Osmaneli’de bulunan şehit annelerini ziyaret ederek, Osmaneli’nin en kıymetli annelerinin anneler gününü kutladılar.

anneler-gununde-yalniz-kalmadilar-(2).jpg

1992 yılında Diyarbakır’ın Hani ilçesinde evi taranarak şehit olan Piyade Başçavuş Kemal Ay eşi ve iki çocuğuyla birlikte şehit edilmişti. Evinde ziyaret edilen şehit Kemal Ay’ın annesi “oğlum, gelinim ve iki küçük torunum Diyarbakır’da aynı anda şehit oldu. Acım çok büyük ama vatan sağ olsun” dedi. Yapılan ziyaretten çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden şehit annesine, Belediye Başkanının eşi Tomris Şahin büyük bir saksı çiçeği hediye ederek onun anneler gününü kutladı.

anneler-gununde-yalniz-kalmadilar-(3).jpg
Ardından 1994 yılında Van Başkale’de şehit edilen Halil Öktem’in ve 1995 yılında Hakkâri Çukurca’da şehit edilen Piyade Çavuş Ahmet Durgun’un annelerini evlerinde ziyaret eden ekip, kendilerinin anneler gününü kutladı. Şehit anneleri Bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in eşi Tomris Şahin, Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Belediye Başkanın eşi ve Ak Parti Kadın kolları başkanı da şehit annelerine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler dilediler. 

anneler-gununde-yalniz-kalmadilar-(1).jpg

Bu haber toplam 1739 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.