ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜLER

ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜLER

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba,...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, önceki dönem Ak Parti Bilecik Milletvekili, şu anki Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ve Ak Parti Bilecik eski Milletvekili, şu anki Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

ankara’dan-mujdelerle-donduler-(1).jpg

Başkan Münür Şahin ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli Hedefleri için çalışıyoruz. Milletvekilimiz Halil Eldemir döneminde çok güzel hizmetleri Osmaneli'ye kazandırmıştık. İnşallah bu dönemde de Milletvekilimiz Selim Yağcı ile bu hizmetleri daha da arttıracağız. Sayın bakanımızla Devlet Hastanemizin yatırımlarını değerlendirdik. İlçe başkanımız, il genel meclisi üyemiz, başkan yardımcımızla sağlık alanında Osmaneli ihtiyaçlarını görüştük.
Osmaneli Devlet hastanemize 9 yeni doktor atandı. Önümüzdeki günlerde 9 yeni doktorumuz Osmaneli de Selahattin Çetintaş Devlet Hastanemizde göreve başlayacak. İlçemize hayırlı olsun. Toplum Sağlığı Merkezimizin ihalesi tamamlandı Belediyemizce sağlanan arsa üzerinde eski karpuz pazarında inşaatına başlıyoruz. Hastanemizde eksik ekipmanları Bakanımız gönderecek.
Osmaneli'de her şeyi hedeflerimize uygun ve planlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüz. Bakanımız Halil Eldemir’e Osmaneli'ye hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz. Bugünde müjdeli haberlerle Osmaneli'ye dönüyoruz” dedi. 

ankara’dan-mujdelerle-donduler-(3).jpg
Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’den sonra Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Fahrettin Poyraz’ı ziyaret eden Başkan ve heyet, Genel Müdür Poyraz’a Osmaneli'nin tarımı konusunda bilgiler verdiler. 
Başkan Şahin, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyrazı ziyaretiyle ilgili olarak da; “Üç dönem Milletvekilimiz, şu an Tarım kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr Fahrettin Poyraz’ı ziyaret ettik. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Poyraz'la tarım konularında Osmaneli yatırımlarını görüştük.
Milletvekilliği döneminde Bilecik ve Osmaneli için büyük katkılar sağlayan üç dönem Milletvekilimiz Doç. Dr. Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevinde ilimiz ve ilçemiz tarımına katkı sağlamaya devam ediyor. Osmaneli Belediyesince yapılmakta olan hal tesisimizi 12 ay boyunca faal tutacak yatırımları ilçemizde gerçekleştirmek için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüzü bilgilendirdik” dedi 
Osmaneli Belediye Başkanı ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz yaptığı açıklamada; "Özellikle Tarım Kredi Kooperatifleri olarak anlaştığımız Migros ve CarrefourSA dâhil büyük marketlere tarımsal ürünlerin ulaştırılmasında Osmaneli büyük avantaj. İstanbul'a yakınlığı, Bursa-Osmaneli YHT hattının Osmaneli’den bağlanması ilçemizi ulaşımda çok avantajlı kılıyor. Kurmayı planladığımız lojistik depolar, soğuk hava depoları ve paketleme tesisleri için Osmaneli tarım alanında lojistik bir merkez olacak. Osmaneli'de var olan Tarım Kredi Binamızı Osmaneli Belediyesinin kurduğu hal alanına taşıyarak 12 ay boyunca burada hareketlilik sağlayabiliriz. Osmaneli’de ki bu tesislerle Çin, Rus pazarları için yapmakta olduğumuz girişimleri bu yöreden temin edeceğimiz ürünleri Yenişehir havalimanı ve Gemlik Limanı üzerinden bu ülkelere sevk ederek büyük bir pazar yaratabiliriz” dedi 

41611709_2119526221597243_1497924317550215168_n.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Poyraz'a teşekkür ederek, Tarımda çiftçilerimize destek olmaya, ürünler için pazarlama ve pazar sorununu çözmeye odaklandıklarını belirterek; “Sayın genel müdürümüzün de destekleriyle tarım alanında yöremizin ürünlerini çok daha rahat değerlendirebiliriz” dedi. Başkan Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz'a yerel ressam Necmi Öztürk'ün yaptığı tabloyu hediye etti.

ankara’dan-mujdelerle-donduler-(5).jpg
Günün üçüncü ziyaretini Gölpazar’lı olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanına yapan Osmaneli heyeti ve Başkan Şahin, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e de hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Ziyarette Osmaneli için planlanan enerji yatırımları değerlendirildi. Doğalgazda tamamlanan yatırımlar sonrası kalan bir kaç evin ve spor salonunun da bitirilmesi. Şehir içi Bölünmüş yolun orta refüj aydınlatması, yeni trafo talepleri, yer altına alınacak elektrik hatları, kavşak aydınlatmaları görüşüldü.

Bu haber toplam 7663 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum