AMAN DİKKAT BÖLÜNMÜŞ YOL ÇALIŞMASI ŞEHİR İÇİNE GELDİ

AMAN DİKKAT BÖLÜNMÜŞ YOL ÇALIŞMASI ŞEHİR İÇİNE GELDİ

Osmaneli’nin içinden geçen yolun bölünmüş yol olarak Üniversitenin önünden, Mezarlık çıkışına kadar 4 Kilometrelik yapım aşaması, şehir içine...

A+A-

Osmaneli’nin içinden geçen yolun bölünmüş yol olarak Üniversitenin önünden, Mezarlık çıkışına kadar 4 Kilometrelik yapım aşaması, şehir içine gelmiş durumda. Yıl sonuna kadar bitmesi beklenen yolun yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor.

 AMAN DİKKAT BÖLÜNMÜŞ YOL ÇALIŞMASI ŞEHİR İÇİNE GELDİ

Şehir içi kısmının asfaltlanma çalışmaları nedeniyle, Lojmanlar mevkiinden, mezarlık çıkışına kadar olan yol tek şeritten veriliyor. Yolun tek şeride inmesi nedeniyle Pazar günü akşamı Lojmanlar mevkiinde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Yetkililer, yolun yapım aşamasında Osmaneli’nin merkezinde hem araç sürücülerinin hem de yayaların dikkatli olmasını isteyerek, “Bilecik yönünden İstanbul yönüne giden yolu, Lojmanlar mevkiinden, mezarlık karşısına kadar kapatmak zorunda kaldık. Bu sebepten dolayı yolu tek şeritten veriyoruz. Bu aşamada, hem araç sürücüleri, hem de yayaların dikkatli davranmasını rica ediyoruz. Tek şerit yolda dubalarla ve şeritlerle önlem alınmasına rağmen zaman zaman sıkışıklıklar meydana geliyor. Bu sıkışıklıkların kazaya sebebiyet vermemesi için, vatandaşlarımızın dikkatli olması, yol çalışması süresince şehir içinde sürat yapmamaları, ara sokaklara girişlere ve ara sokaklardan yola çıkışlarda dikkatli olunması gerekiyor” dediler. 

Bu haber toplam 2837 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.