AK PARTİ’DEN KAYMAKAM YAVUZ’A ZİYARET

AK PARTİ’DEN KAYMAKAM YAVUZ’A ZİYARET

Ak Parti Osmaneli İlçe teşkilatı ve Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa KürekOsmaneli Kaymakamı Naif Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. Ak...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe teşkilatı ve Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa KürekOsmaneli Kaymakamı Naif Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. 
Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kürek ile birlikte Kaymakam Naif Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz seçim çalışmaları hakkında Kaymakam Naif Yavuza bilgiler verdi. İlçe Başkanı Yılmaz, “31 Mart Yerel seçimlerine giderken Osmaneli ilçemize yakışır bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Diğer siyasi partilere ve adaylarına saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşacağız. Seçim çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Ben adayımız Mustafa Kürek ile birlikte seçimler için yarışacak diğer siyasi partilerin adaylarına da başarılar diliyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinin şimdiden ülkemize, ilimize, Osmanelimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’dan niyaz ediyorum” dedi. Kaymakam Naif Yavuz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aday Mustafa Kürek’e ve partililere başarılar diledi. 

ak-partiden-kaymakama-ziyaret-1.jpg


Bu haber toplam 1974 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.