AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Osmaneli Ak Parti teşkilatında görev alan ve daha önceki dönemlerde görev almış olanlar 2019 seçimleri öncesi düzenlenen yemekte bir araya geldiler

A+A-


Osmaneli Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları önceki dönemlerde ve bugün çeşitli kademeler de hizmet eden üyeler Yunus Söylet İçmeler Tesisinde buluştular.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(9).jpg
Osmaneli Belediye Başkanının davetiyle eski, yeni tüm kademe yönetim kurulları ve İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi'nin katılımı ile yaklaşık 200 civarında Ak parti yeni ve eski yönetim kadrolarının katıldığı toplantı büyük ilgi gördü.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(12).jpg
Toplantı Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi'nin açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi "Ak davaya gönül veren tüm kardeşlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz olan 2019 seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum." dedi. 

ak-parti’den-govde-gosterisi-(14).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise "Osmaneli hedeflerine birlik ve beraberlik içinde yürüyor. En büyük güçümüz eskisiyle, yenisiyle tüm kadrolar olarak birlik ve beraberliğimizdir. Allah niyetlerimiz iyi olunca, büyük yatırımlarımızında gerçekleşmesini sağlıyor." dedi.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(15).jpg
Seçimlere çok az kala yenilenmiş yönetimlerimiz ve önceki dönem teşkilatımız ile 2019 seçimlerinde bir önceki oy oranını daha yukarı çekmek gayretinde olacağız.
İl başkanlarımız ve millet vekillerimiz ile Cumhuriyet dönemi içerisinde en büyük yatırımları Osmaneli'ye kazandırma şansını bulunduk.

Göreve geldiğimizden bu güne 4 hedefimiz vardı. Birincisi yaşam kalitesini artırmak yaşanabilir bir Osmanaeli. İkincisi turizm ile öne çıkmak, üçüncüsü sanayileşme ile büyümek dördüncüsü ise tarımda yeni ürünlere ve pazarlara yön vermekti. Bu hedeflere arzu ettiğimiz noktalara ulaşma noktasına geldik ve çalışmaya devam ediyoruz. Yeşil alanlar, parklar, sahalar, salonlar ile Osmaneli sosyal alanlarda ilerledi. Spor Toto'nun desteği ile yapılan sahalar ile 1308 Osmaneli Belediyespor futbolu ile altyapısı ile örnek alınan bir kulüp haline geldi.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(17).jpg
Önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı hocamız ile Osmaneli eğitim alanında mevcut okullarımız yenileniyor, yeni okullarlar, yurtlar yapılıyor. Osmaneli'ye 2 bin metrekarelik bir anaokulu projemiz var. Burada bazı yanlış anlaşılmalar olmuş. Bazı arkadaşlar konuyu bilmeden yorumlarda bulunmuş anaokulu yapılacak yeri uygun bulmadılar. 2 bin metrekarelik alanın 500-600 metrekaresi okul geri kalan kısmı oyun ve park alanı ile okula ve mahalleye hizmet vermiş olacak.
Turizm alanında çeşitli kuruluşların işbirliği ile İçmeler Tesisimizi Osmaneli'yi ve çevre ilçelere, illere yakışır bir hale getirdik. Konak restorasyonları ve Tarihi Çarşıyı canlardırma çalışmalarımız devam ediyor.
Sanayi alanında sanayi parselleri oluşturuldu. Yeni fabrikalar gelecek. Tarım alanında paketleme, hal tesisi ve mezbaha çalışmalarımız oldu.
Osmaneli birçok hizmette bulunuyorunuz. Ben burada olan olmayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum yapılan bu çalışmalada herkesin emeği var" dedi.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(18).jpg
Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir yaptığı konuşmada"Türkiye'nin huzur ve refahı için, ezanların susmaması için, bayrağın inmemesi, devletimizin bölünmemesi için yurt içinde ve ülke sınırlarımızın dışında mücadele eden askerlerimize, polislerimize Allah'tan güç kuvvet, şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(19).jpg
Kurulduğumuz günden bu güne Osmaneli'de güçlü bir teşkilat ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ülke genelinde il ve ilçe kongrelerimizi tamamlamak üzereyiz. Belediye başkanımız Münür Şahin'e teşekkür ediyorum.  Başarılı çalışmaları arttırarak sürdürüyor. İnşallah 2019 seçimlerinde hedeflenen oy oranını Osmaneli'de yakalayacağız.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(24).jpg
Geçtiğimiz günler ittifak yasası mecliste kabul edildi. Bu bir tarih olaydır. Geçmişte de siyasi ittifaklar yapılmıştır ama bunlar milletin gözü önünde yapılan resmi olmayan ittifaklardı. Bu yasa bütün partilerinin ittifak yapması konusunda önünü açmıştır. Ak Parti ile MHP'nin ittifakı için yapılmış bir kanun olarak düşünmemek gerekir. Bizim MHP ile yaptığımız ittifak 15 Temmuz gecesi tankın üzerinde milletimizin yaptığı ittifak olup 7 Ağustos'ta Yenikapı'da ön sözleşmesi imzalanmış ve bizim de mecliste milletvekillerine sadece bunun yasal zemine oturtulması için kanun çıkartılması görevi kalmıştı bizde bunu yaptık.” ifadelerini kullandı.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(21).jpg
Ak Parti İl başkanı Fikret Karabıyık'ta "Osmaneli birlik ve beraberlik içinde 2019 seçimlerine hazır. Belediye Başkanımız teşkilatımızınsa desteğini alarak Osmaneli de çok başarılı hizmetleri gerçekleştirdi. Tüm Ak Partili Belediye Başkanlarımız çok güzel hizmetleri gerçekleştiriyorlar. Bilecik'te 7 belediye başkanımızda il ve ilçelerimiz için güzel hizmetler veriyorlar. Bu arada 1308 Osmaneli Belediye Sporu şampiyonluğu için kutluyorum. 15 Temmuzu engelleyen bu millet tüm emperyalistlerin oyunlarını bozdu.Türkiye'yi Suriye gibi yapmak isteyen dış güçler 15 Temmuz'da Fetö terör örgütünü kullanarak darbe girişiminde bulundu ama Türk milleti lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülerek bu oyunları bozdu. Suriye'de inanılmaz bir yıkım ve eziyet var. Türkiye'nin Azez'de kurduğu yetimhanede 30.000 çocuk var, annelerini babalarını kaybetmiş. Anne ve babaların yanından çocuklar zorla alınıyor. Aileler perişan, yaşamdan nefret eder konuma gelmiş, ırz, namus ayaklar altında, kadınlar bezmiş ve bu kadar eziyet edilmiş Suriye halkının arkasında sadece Türkiye var.Türkiye İslam aleminin,Türk Dünyasının, ezilen halkaların tek umudu." dedi.
Konuşmalar sonrası toplantı sona erdi.

ak-parti’den-govde-gosterisi-(10).jpg

ak-parti’den-govde-gosterisi-(2).jpgak-parti’den-govde-gosterisi-(7).jpg28953832_2004182226464977_5257344183801223494_o.jpg

Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.