AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Terel Seçimde Ak Partiden aday adayı olacak memurların istifa etmeleri için bugün son gün. Ak Parti MKYK’nın...

A+A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Terel Seçimde Ak Partiden aday adayı olacak memurların istifa etmeleri için bugün son gün. 
Ak Parti MKYK’nın aldığı karar gereğince, 5 Kasım 2018 tarihinde başlayan aday adaylığı süreci, 12 Kasım 2018 (Bugün) Saat 17.00’de sona erecek. Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeliği aday adayı olacak memurlar için YSK 1 Aralık tarihini belirlese de Ak Parti kendi içinde almış olduğu kararla bu süreyi öne çekti. 
Ak Parti’de mevcut seçilmişlerin doğal aday adayı olduğu belirtilerek, halen görevde olan seçilmişlerin aday adaylığı dilekçesi vermelerine gerek olmadığı, yeni aday adayı olacakların ise bugün Saat 17.00’a kadar memurluk görevlerinden istifa ederek partiye müracaat etmeleri istendi. Ak Parti 18 Kasım 2018 günü çıkacak aday adayları için temayül yoklaması yapacak. Temayül yoklamaları Ankara’ya gönderilerek burada karar verilecek. Osmaneli ilçesinde özellikle Ak Parti üyesi vatandaşlar, bugünü merak içerisinde geçirecekler. Mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin ve Mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan’ın doğal aday adayı olduğu bir ortamda, Ak Parti’den Osmaneli Belediye Başkanlığına ve İl Genel Meclisi üyeliklerine aday adayının çıkıp çıkmayacağı, memurlar içerisinden istifa edip etmeyecekleri merakla bekleniyor. Ak Parti içerisinde bazı kişilerin uzun süreden beri Belediye Başkan aday adaylığı için isim arayışında olduğu, aradıkları ismi bulup bulamadıkları da bugün belli olacak. 

 


Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.