AK PARTİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

AK PARTİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu belli oldu. 27 Ocak 2019 Pazar günü toplanan yönetim kurulu ilçe başkanı Kamil Can Yılmaz Başkanlığında toplandı....

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu belli oldu. 27 Ocak 2019 Pazar günü toplanan yönetim kurulu ilçe başkanı Kamil Can Yılmaz Başkanlığında toplandı. Başkan Kamil Can Yılmaz toplantıda yaptığı açıklamada; “27 Aralık 2018 tarihinde Ak Parti Genel Merkezimizin takdirleriyle ilçe başkanı olarak atandım. Yönetim Kurulumuzu oluşturmak üzere çalışmamızı bize tanınan süre içerisinde gerçekleştirerek, il başkanlığımıza teslim ettik. Aynı tarihte Yenipazar, Bozüyük ve Söğüt ilçelerininde değişikliği ve tamamının incelenmesi sonuca bağlanması ve genel merkezzimizin onayı neticesinde resmiyet kazanmıştır. Yönetim kurulumuz ve şahsım tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, özel sektörümüz ve sivil toplum kuruluşlarımızla ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacak hizmetlerin altına imza atmayı nasip etmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar partimizin ilçe başkanlarına, yönetim kurullarında ve diğer organlarında görev yapmış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nöbet değişimi olarak baktığımız bu ulvi görevin sorumluluğu içerisinde; 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin başta ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğu bilinci içerisinde hareket eden tüm adaylarımıza başarılar temenni ediyorum” dedi. 
Ak Parti Osmaneli İlçe Yöentimi şu isimlerden oluştu. Başkan Kamil Can Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri, Betül Bozkurt Küçük, Ahmet Kesenek, Sahir Kamer, İbrahim Polat, Mehmet Yaylalı, Mehmet Arıgül, Ahmet Tüzün, Mevlüt Yıldız, Musa Uslu, Şaban Güdem, Nihal Fırtına, İlayda Özkök, Dindar Altuner ve İsmail Kara. Görev dağılımın önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı. 


Bu haber toplam 4102 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum