AK PARTİ OSMANELİ TEŞKİLATI BÜYÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ OSMANELİ TEŞKİLATI BÜYÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Osmaneli İlçe yönetimi ve Kadın Kolları yönetimi Yaşlılar haftası ve Regaib kandili münasebetiyle, Osmaneli’deki büyüklerini ziyaret ettiler. Ak...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe yönetimi ve Kadın Kolları yönetimi Yaşlılar haftası ve Regaib kandili münasebetiyle, Osmaneli’deki büyüklerini ziyaret ettiler. 
Ak Parti Mahalle başkanlarının belirlediği evlere misafir olan Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve yönetim kurulu üyeleri ile, Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, yaşlıları ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler. 

035de43c-942e-4288-99b3-eab4c7253b8b.jpg

Yaşlılar haftası ve Regaib Kandili münasebetiyle gittikleri evlerde büyükleriyle sohbet ettiklerini söyleyen Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, “Onlar bizlerin büyükleri. Onlar bizlerin hafızaları. Büyüklerimiz bizler için geleceğe dair yol göstericilerimiz. Onlar ki bizleri bugünlere getirenlerdir. Allah onların hepsinden razı olsun. Onlara daha nice nice sağlıklı, huzurlu yaşlar nasip etsin. Mübarek Regaib kandili nedeniyle bu akşam ziyaret ettiğimiz büyüklerimizin hal ve hatırlarını sorduk. Bir ihtiyaçları olup olmadıklarını sorduk. Büyüklerimizin Regaib kandillerini kutladık. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi. 

dd545b39-1e92-4d19-b960-47006c5d7bb7.jpg

Bu haber toplam 3265 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.