AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATINDAN AŞURE İKRAMI

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATINDAN AŞURE İKRAMI

Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı, Aşurenin son gününde, vatandaşlara Aşure dağıttı. 22 Eylül tarihinde yapılan kongre ile göreve gelen Mefharet...

A+A-

Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı, Aşurenin son gününde, vatandaşlara Aşure dağıttı. 
22 Eylül tarihinde yapılan kongre ile göreve gelen Mefharet Göbekçi başkanlığındaki Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. Sabah muhtarlarla istişare ve tanışma toplantısı düzenleyen Başkan Mefharet Göbekçi, öğleden sonra da parti binasında vatandaşlara Aşure ikramında bulundu. 

asure2.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz ve vatandaşların katıldı.

asure4.jpg

Aşure ikramında Başkan Mefharet Göbekçi, “Dinimizin en güzel hasletlerinden birisi de paylaşmaktır. Bizler de Ak Parti teşkilatı olarak bugün vatandaşlarımızla Aşuremizi paylaştık. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını dileyerek, Aşure ikramımıza katılan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclisi Üyemizle birlikte, Osmaneli ilçemize hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Bu vesileyle bugün olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek, onların hem iyi, hem de acılı günlerinde hep birlikte, hem sevinçlerimiz, hem de acılarımızı paylaşmayı sürdüreceğiz. Bugünkü etkinliğimizde emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

asure6.jpg

Bu haber toplam 2063 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.