AK PARTİ MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

AK PARTİ MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

Çin’in Wuhan kentinde çıkan ve bütün dünyayı saran Korona Virüs salgını, inanları eldiven ve maske kullanmaya zorlar hale geldi.Ülkemizde de her geçen...

A+A-

Çin’in Wuhan kentinde çıkan ve bütün dünyayı saran Korona Virüs salgını, inanları eldiven ve maske kullanmaya zorlar hale geldi.

Ülkemizde de her geçen gün hasta ve ölüm sayılarının artması, maske ve eldevene duyulan ihtiyacı göz önüne alan Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Cuma Pazarının kurulduğu Cuma günü Osmanelili hemşehrilerine 1000 adet maske ile 1000 adet eldiven dağıttılar. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem; “Halkımızın Korona Virüs salgınından korunmasının en güzel yolu hijyenden geçmektedir. Özellikle dışarıya çıkan vatandaşlarımız, dışarıdan evlerine bu virüsü taşıyabilirler. Ak Parti Osmaneli ilçe başkanlığı olarak vatandaşlarımızın evlerine virüsü taşımamalrı için 1000 adet eldiven ve 1000 adet maskeyi kendilerine hediye ettik. Hep birlikte el ele vererek bu musibetten de millet olarak kurtulacağız. Yeterki ilgililerin söyledikleri kurallara uyalım” dedi.


Bu haber toplam 2488 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum