AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerinden gazetemize 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama ziyareti gerçekleştirdiler.Ak...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerinden gazetemize 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama ziyareti gerçekleştirdiler.
Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılandı.

ak-parti-(1).jpg

Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ziyarette yaptığı açıklamada, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Allah hayırlı ve güzel hayırlar yapmanızı nasip eylesin. Basın, özellikle yerel basınımız bizler ve ilçemiz için çok önemli. Kamuoyunun bilgilendirilmesi, bilgi alma hakkını siz değerli basın mensupları sağlıyorsunuz. Basınımızın hür iradesiyle haberler yapması, kamuoyu yönünden de çok önemli. Ak Parti Hükümetleri döneminde basına verilen önemi herkes bilmektedir. Bu açıdan basınımız dördüncü kuvvet olarak kamuoyu adına görev yapmaktadır. Kamuoyu adına görev yapan sizlerin gününüzü kutluyoruz" dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem'de ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

ak-parti-(2).jpg

 

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.