AK PARTİ İLÇE TEMAYÜLÜNDEN  KAMİL CAN YILMAZ ÇIKTI

AK PARTİ İLÇE TEMAYÜLÜNDEN KAMİL CAN YILMAZ ÇIKTI

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı 1 ayda ikinciye değişti. Ak Parti İlçe Başkanı Mehfaret Göbekçi’nin istifası ile boşalan Osmaneli Ak Parti İlçe...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı 1 ayda ikinciye değişti. Ak Parti İlçe Başkanı Mehfaret Göbekçi’nin istifası ile boşalan Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanlığına, Yasin Akçay asaleten atanmıştı. Yasin Akçay’ın atanmasının ardından, Ak Parti Genel Merkezi, Osmaneli’de İlçe Başkanının tekrardan yenilenmesi için geçtiğimiz hafta temayül yoklaması sandığını koymuştu. Gazetemizin 21 Aralık 2018 tarihli nüshasında “Ak Parti Temayülle İlçe Başkanı Arıyor” haberimiz yayınlanmıştı. 26. Dönem Samsun Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Basri Kurt’un koordinatörlüğünde yapılan temayül yoklamasında, bazı partililer sandığın açılmaması konusunda serzenişte bulunmuştu. Temayül yoklamasında Yasin Akçay, Musa Tatlı, Azer Sarı, Ender Kaygusuz, Şükrü Cihan, Alper Karadağ ve Kamil Can Yılmaz ilçe başkan adayı olarak ortaya çıkmışlardı. Geçtiğimiz Perşembe günü Ak Parti Genel Merkezi Yasin Akçay, Alper Karadağ ve Kamil Can Yılmaz’ı Ankara Genel Merkeze çağırarak mülakat yaptı. Mülakat sonucunda Kamil Can Yılmaz Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı olarak atandı. 
31 Mart seçimlerinde aday olmak için ilçe başkanlığı görevlerinden istifa eden Söğü İlçe Başkanlığına İl Genel Meclisi Üyesi Ertğrul Torun, Bozüyük İlçe Başkanlığına Hüsnü Ersoy, Yenipazar İlçe Başkanlığına da Bilal Nalbant atandılar. 

 


Bu haber toplam 3018 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.