AK PARTİ İLÇE DİVANI TOPLANDI

AK PARTİ İLÇE DİVANI TOPLANDI

Osmaneli Ak Parti Genişletilmiş danışma ve istişare toplantısı Milletvekili Selim Yağcı'nında katılımıyla büyük bir kalabalıkla gerçekleştirildi....

A+A-

Osmaneli Ak Parti Genişletilmiş danışma ve istişare toplantısı Milletvekili Selim Yağcı'nında katılımıyla büyük bir kalabalıkla gerçekleştirildi. Osmaneli de Ak Parti 2014 belediye seçimleri sonrası Belediye Başkanı Münür Şahin ile birlik ve beraberlikle büyük yatırımlar gerçekleştirdi, örnek projelere imza attı. Bu başarılarla Ak Parti Osmaneli’de her seçimde oylarını arttırdı. Osmaneli de güzel yatırımlar olurken Ak Partiye ilçemizde katılımda arttı. Toplantıda katılanların kalabalıklığı ve coşkusu görülmeye değerdi.

ak-parti-ilce-istisare-2.jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Başkan V. Haşim Balcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Kahraman, İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, İlçe Gençlik kolları ve kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve Ak parti üyelerinin kalabalık bir şekilde katıldığı toplantının divan başkanlığını İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan yaptı.
İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi'nin konuşmasıyla başlayan toplantıda, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Başkan V.Haşim Balcı ve Milletvekili Selim Yağcı birer konuşma yaptı. Birlik ve beraberliğin öne çıktığı konuşmalarda Osmaneli de yapılan yatırımlar ile ilçemizin çehresinin değiştiğini, Osmaneli'nin örnek bir ilçe konumuna geldiği ifade edildi. Osmaneli Belediye başkanının teşkilatla birlik ve beraberlik içinde Osmaneli için çok değerli projeleri gerçekleştirdiği ifade edildi.
Milletvekili Selim Yağcı'nın dolu felaketinde zarar gören çiftçilere müjde verdiği toplantıda,  yakında çiftçilerimize bakanlığın onayladığı yardımların yapılacağını ifade etti. Ak Parti'ye büyük ilginin sonucu, partiye kaydolan yeni üyelere rozet takımını Milletvekili Selim Yağcı tarafından gerçekleşen toplantı gecenin geç saatlerinde sona erdi. Önümüzdeki günlerde Osmaneli ses getirecek yeni üye katılımlarıyla gücüne güç katacak. Osmaneli Ak Parti teşkilatının tüm kadro olarak birlik ve beraberlik içinde seçimlere büyük coşkuyla hazır olduğu görüldü. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in ilk dönemi olmasına rağmen yapmış olduğu büyük hizmetler ve ilçede bu hizmetlerin sonucu sürekli yükselen oy oranıyla yerel seçimlerde Osmaneli Ak Parti ile 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüyecek.

 

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.