AK Parti ilçe başkanı Şaban Güdem "Ramazan ayı hayır ve bereket getirsin"

AK Parti ilçe başkanı Şaban Güdem "Ramazan ayı hayır ve bereket getirsin"

Ramzan ayının başlaması ile birlikte Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, bir açıklama yayınladı.

A+A-

Ramzan ayının başlaması ile birlikte Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, bir açıklama yayınladı. Vatandaşların ramazan ayını kutlayan ilçe başkanı Güdem; “Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu ay birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ile maneviyatın daha da güçlü yaşandığı bir aydır.

Birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmanın feyzini yaşayarak, ülke olarak ta zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, birbirimize dua ederek, bu zor günlerden birlikte kurtulmanın duygularını yaşamalıyız.

Tüm İslam Âleminin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olan Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir.

Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını temenni ediyorum.

Her bir günü ayrı bir nimet ve selamete açılan ayrı bir kapı olan Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edip, iftar yemeği ikramlarımızın yanında, gıda ve erzak yardımlarımızı da yine eksik etmeyeceğiz.

Ramazan Ayı boyunca da, salgın illetine karşı alınan tedbirlere riayet etme noktasında her türlü hassasiyeti göstermeye devam edelim.

Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine ve hemşerilerime hayır ve bereket getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2661 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.