AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KARACA; HERŞEY OSMANELİ’NİN DAHA DA GELİŞMESİ İÇİN

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KARACA; HERŞEY OSMANELİ’NİN DAHA DA GELİŞMESİ İÇİN

Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı Yalçın Karaca gazetemizi ziyaret etti. Ak Parti ilçe başkanı Karaca, gazetemizde Yazı İşleri müdürümüz Mehmet Erdem...

A+A-

Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı Yalçın Karaca gazetemizi ziyaret etti. Ak Parti ilçe başkanı Karaca, gazetemizde Yazı İşleri müdürümüz Mehmet Erdem ile, Osmaneli ve Türkiye gündemini değerlendirdi. Başkan Karaca yaptığı açıklamada, “Yaklaşık on beş yıldan bu yana iktidar olan partimiz ile Türkiye’de birçok şeylerin değiştiğine hep birlikte şahitlik yapıyoruz. Ülkemizdeki bu değişimlerden rahatsız olan iç ve dış mihraklar, Türkiye’nin önünü kesebilmek için, yıllardır Terör ile bizleri uğraştırmaktadırlar. Terör ile Türkiye’yi bölüp parçalayamayacaklarını anlayanlar, en sonunda 15 Temmuz gecesini bu ülkeye yaşattılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile Demokrasiye inanmış Türk Milleti meydanlara, caddelere, sokaklara inerek, kendisine hainlerce çevrilmiş silahların namlularının önüne geçerek, Tankların üzerine çıkarak vatan hainlerine dur demiştir. Aziz milletimizin göstermiş olduğu bu kahramanlık, yüzyıllar boyu unutulmayacak ve diğer milletlere de örnek olacaktır” dedi. Ak Parti ilçe başkanı olarak, Osmaneli’ye yatırım ve hizmet getirmek için çalıştıklarını, Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi üyeleri ile tam bir uyum içerisinde çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceklerini söyleyen başkan Karaca, “Her şey Osmaneli için, Osmanelili hemşerilerimiz için. Osmaneli ilçemizi bölgemizin en huzurlu, en rahat yaşanılır bir hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Gazetemiz yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’de Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca’nın gazetemize yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İktidar olarak sizlerin gayreti ile gelecek yatırımlar, Osmaneli ilçesinin daha müreffeh hale gelmesini sağlayacaktır. Siyaset ülkeye ve millete hizmet etmenin bir yoludur. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerde sizlere kolaylıklar diliyorum” dedi.  


Bu haber toplam 2145 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum