AK PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÖZKAN’DAN MV.YAĞCI’YA TEŞEKKÜR

AK PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÖZKAN’DAN MV.YAĞCI’YA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ak Parti genişletilmiş il koordinasyon toplantısına katılan Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan yaptığı açıklamada...

A+A-

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ak Parti genişletilmiş il koordinasyon toplantısına katılan Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan yaptığı açıklamada çiftçimize müjdeyi verdi;
"AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, dolu afetinden zarar gören Osmaneli çiftçisine devlet tarafından destek verileceğini duyurdu. Partimizin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ekim ayı il danışma meclisi toplantısında konuya ilişkin bilgiler veren Milletvekili Selim Yağcı, afet kapsamında verilecek desteklerden ilk faydalanacak şehirlerden birinin Bilecik olduğunu söyledi.

Milletvekili Selim Yağcı Osmaneli’nde afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarının tamamı karşılanmasa da zararlarını hafifletecek bir desteği sağlamanın çabası gayreti içerisindeyiz. Devletimiz bir geçmiş olsun mahiyetinde yardımda bulunacak dedi. Milletvekili Selim Yağcı'ya konunun başlangıcından bu yana Ankara'da bakanlıklarda gösterdiği büyük gayretler için Osmaneli’de doludan zarar gören çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve Belediye Başkanı Münür Şahin ile Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kaymakam Naif Yavuz ve kamu yöneticileri ile son derece uyumlu çalışmalar yaparak köylerimize büyük hizmetler yapılmasını sağladık dedi.

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.