AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

Ak Parti Osmaneli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.Ak Parti Osmaneli ilçe başkanlığının Necla Hanım konağında düzenlenen ilçe danışma...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Osmaneli ilçe başkanlığının Necla Hanım konağında düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantısına, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Bilecik İl Teşkilat Başkanı Taşkın Birgül, Koordinatör İl Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Yılmaz, Muhammet Karadayı, Selçuk Çokal, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri katıldılar. Divan Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba’nın yaptığı toplantıda, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi bir konuşma yaptı.

28514723_1992851174264749_4343870351813505687_o.jpg

Başkan Göbekçi konuşmasında, “Şu anda ülkemiz için önemli günlerden geçmekteyiz. Mehmetçiklerimiz sınır ötesinde Terör ile mücadele ediyor. Sınır ötesi harekâtta Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz birlik beraberlik içerisinde Terörün başını ezecektir. Allah kolaylıklar versin” dedi. 

ea3d3e25-25b8-43f5-81d9-4d9ff1300be7.jpg

Göreve geldikleri günden buyana yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili düzenledikleri sinevizyon gösterinin sunumundan sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuştu. Başkan Şahin konuşmasında Osmaneli’de 4 yıldan bu yana yapılan yatırım ve hizmetleri katılımcılara anlattı. Sinevizyon eşliğinde Belediye Hizmetlerini anlatan Başkan Şahin, Osmaneli’de başlatılan Turizm hamlesinden, sanayi parsellerinden, inşaatına başlanan otogar’dan bahsederek, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Osmaneli’nin daha iyi yaşanabilir bir kent olması için, projelerimizi planladığımız şekilde hayata sokuyoruz. Elbette bazı işler zaman almaktadır. Fakat biz sabırla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz, ettireceğiz. Osmaneli gelecek birkaç yıl içerisinde bölgemizin parlayan yıldızı olacaktır” dedi. İl Teşkilat Başkanı Taşkın Birgül ve Divan Başkanı Hayati Kaba’nın konuşmalarından sonra, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Belediye Başkanı Münür Şahin ve İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan katılımcıların teşkilat, belediye ve il genel meclisi çalışmaları ile ilgili olarak sordukları soruları cevaplandırdılar. 

44b453f1-a175-45ff-b459-a4888e281465.jpg

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum