AK PARTİ ADAY ADAYLARI BİR ARADA

AK PARTİ ADAY ADAYLARI BİR ARADA

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde, Ak parti’den Osmaneli Belediye Başkan Aday Adayı olan, Mustafa Kürek ve Hayati Kaba Başkan Münür...

A+A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde, Ak parti’den Osmaneli Belediye Başkan Aday Adayı olan, Mustafa Kürek ve Hayati Kaba Başkan Münür Şahin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Görüşmenin içeriğinin kim aday olursa olsun, seçimlerden Ak Parti’nin Osmaneli’den büyük bir oy çoğunluğunu alarak Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi seçmesi yönünde olduğunu belirttiler. Osmaneli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Bizler Osmaneliliyiz ve Osmaneli’ye hizmet için elbette yarışacağız. Hem Sayın Mustafa Kürek, hem de Sayın Hayati Kaba benim kardeşlerimdir. Ak Parti’den aday adayı olmaları beni ayrıca memnun etmiştir. Sayın Hayati Kaba ile 4,5 yıldır Belediyede birlikte hizmet vermekteyiz.  Sayın Mustafa Kürek’de Osmaneli’de uzun yıllardır Kaymakamlık Yazı İşlerinde vatandaşlarımıza hizmet etmek amacıyla çalışmaktadır. Ak Parti’de oluşan birlik ve beraberliği, var olan kardeşliği kimse bozamaz. Bizlerin tek derdi vatandaşımıza hizmettir. Herkes aday adayı olabilir, bu konuda hiç kimse sıkıntı yaşamaz ve yaşatamaz. Ben bugün her iki kardeşimin de ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Aday Adayı Hayati Kaba ile Mustafa Kürek’de; “Bizler Osmaneli’ye hizmet amacıyla yola çıktık. Hangimiz aday olursak olalım Ak Parti ailesi içinde hiçbir sorun yaşanmadan seçimlerde çalışmalarımızı yapacağız. Bugün Sayın Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk ve güzel de bir sohbet oldu. Ak Parti olarak Osmaneli ilçemize daha uzun yıllar hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hakkımızda g-hayırlı olanı nasip etsin” dediler. 

 


Bu haber toplam 2382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum