AK PARTİ ADAY ADAYI ADA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ ADAY ADAYI ADA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde Ak Parti’den Bilecik Milletvekili aday adaylığına başvuran Yasemin Ada gazetemizi ziyaret...

A+A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde Ak Parti’den Bilecik Milletvekili aday adaylığına başvuran Yasemin Ada gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Milletvekili Aday Adayı Yasemin Ada, yapmış olduğu açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde yaşayan Türk Milletinin çok büyük bir aile olduğuna ve bu ailenin her zaman huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması gerektiğine inanan bir kişiyim. 16 yıldır iktidarda olan Ak Parti teşkilatının bir mensubu olarak, ülkeme, milletime ve Bilecik ilime daha çok hizmet edebilmek, bu büyük ailenin refah ve mutluluğuna bir nebze katkıda bulunmak için partimden Milletvekili Aday Adayı oldum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize hep birlikte daha güzel hizmetler yapmak, Bilecik ilimize daha büyük yatırımlar getirmek amacıyla Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Allah hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip eylesin” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de Milletvekili Yasemin Ada’yı medeni cesaretinden dolayı kutlayarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve tebrik etti. 

Bu haber toplam 3656 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.