AK KADINLAR TEŞEKKÜR GEZİSİNDE

AK KADINLAR TEŞEKKÜR GEZİSİNDE

Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri sonrasında, seçmenlere teşekkür etmek için köy gezilerine başladılar.Ak Parti Osmaneli...

A+A-

Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri sonrasında, seçmenlere teşekkür etmek için köy gezilerine başladılar.

ak-kadinlar-tesekkur-gezisinde.jpg

Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Ak Partiye büyük bir teveccüh gösteren, 2002 yılından bu yana Ak Parti’yi Osmaneli ilçesinde birinci parti yapan seçmenlere teşekkür etmek amacıyla köy gezilerine başladıklarını söyleyerek; “Osmanelili hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Onlar daima hizmetin yanında, milli ve yerlinin yanında oldular. 24 Haziran seçimlerinde de Ak Parti’ye “Evet” mührünü vuran seçmenlerimize teşekkür etmek amacıyla Çerkeşli köyümüzden teşekkür gezilerimize başladık. Seçmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiye’nin geleceği açısından, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki yönetim kadrolarını iş başına getiren seçmenlerimizle bir araya gelerek, onların varsa bir şikayetleri ve dertleri hem onları dinliyoruz, onların önerilerini alıyoruz hem de onlara teşekkür ediyoruz. Çerkeşli köyümüzde bizleri ağırlayan Sulama Kooperatifi Başkanı Recep Sert’e de çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanlığının yürütmüş olduğu teşekkür gezisine Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’de katıldı. 

Bu haber toplam 7237 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.