AK KADINLAR DÜZMEŞE’DE

AK KADINLAR DÜZMEŞE’DE

Osmaneli Ak Parti Kadın kolları başkan ve üyeleri, köy gezilerine devam diyorlar. Geçtiğimiz günlerde Osmaneli Düzmeşe köyünü ziyaret eden Ak Kadınlar,...

A+A-

Osmaneli Ak Parti Kadın kolları başkan ve üyeleri, köy gezilerine devam diyorlar. Geçtiğimiz günlerde Osmaneli Düzmeşe köyünü ziyaret eden Ak Kadınlar, köyde evlere misafir oldular.

caut1652.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’nin de katıldığı gezilerle ilgili olarak Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Kaya yaptığı açıklamada; “Ak Parti olarak toplumun her kesimini kucaklayan bir partiyiz. Ak Partinin iktidara gelmesinde, uzun yıllar iktidarda kalmasındaki en büyük pay da biz kadınlarındır. Toplumun yarısından çoğunu oluşturan kadınlarımız, hayatın her alanında yer almaktadırlar. Hem evlerinde hanelerini çekip çeviren, hem de yaptıkları işlerde son derece başarılı olan kadınlarımızla bizler de her zaman bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz gün Düzmeşe köyümüzü ziyaret ederek, köyümüzde yaşayan kadınlarımızla, bir araya geldik. Onların evlerine konuk olduk. Onların köyleriyle ilgili, tarımla ilgili, çocuklarıyla ilgili önerilerini aldık, onlar anlattı bizler dinledik.

ylgc5978.jpg

Özellikle tarım kesiminde çalışan kadınlarımızın, tarım ile ilgili çok güzel fikirleri var. Bunları birer birer not ettik ve ilgili yerlere ulaştırdık. Bugün dünden daha iyi olan kadınlarımız, yarınlarda bugünden daha iyi olacaklardır. Biz Ak Kadınlar olarak, toplumun her kesimiyle kucaklaşmaya, onların hem sıkıntılarını hem de neşelerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. 

Bu haber toplam 5695 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.