ADAYLAR PAZARA ÇIKTILAR

ADAYLAR PAZARA ÇIKTILAR

31 Mart Yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerin ve Belediye Başkan adaylarının çalışma tempoları artmaya başladı. Adaylar, her seçimde olduğu...

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerin ve Belediye Başkan adaylarının çalışma tempoları artmaya başladı. 
Adaylar, her seçimde olduğu gibi Osmaneli ilçesinde Cuma günleri kurulan Osmaneli pazarını gezmeye devam ediyorlar. Cuma günleri Osmaneli Kapalı pazarında pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen adaylar, pazara alışverişe gelen vatandaşlardan da oy istiyorlar. 

adaylar-pazara-cikti-2.jpg
22 Şubat Cuma günü Osmaneli Kapalı pazarına ziyarette bulunan Belediye Başkan adayları, partilileriyle birlikte vatandaştan oy istediler.
Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Münür Şahin, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek, MHP Belediye Başkan Adayı Serap Demirtaş, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Torun, yanlarında partilerinin ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte pazara çıkarak esnafları ve vatandaşları selamladılar. Ziyaretler esnasında renkli görüntülerin de meydana geldiği seçim çalışmalarının 31 Mart seçimlerinin son haftasına kadar devam etmesi bekleniyor. 
adaylar-pazara-cikti-3.jpgadaylar-pazara-cikti-1.jpgadaylar-pazara-cikti-4.jpg


Bu haber toplam 2103 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum