‘ADAY OLMASAYDIM OSMANELİ’Yİ TERK ETMEM GEREKİYORDU!’

‘ADAY OLMASAYDIM OSMANELİ’Yİ TERK ETMEM GEREKİYORDU!’

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Münür Şahin, katıldığı Basın Masası programında çarpıcı açıklamalarda bulundu....

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Münür Şahin, katıldığı Basın Masası programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan ve AK Parti’nin Osmaneli’ndeki SKM açılışında kendisini hedef alan eleştirilere cevap veren Münür Şahin, “Aday olmasaydım Osmaneli’yi terk etmem gerekiyordu” dedi.

Münür Şahin, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in sorularına içtenlikle cevaplar verirken, SKM açılışındaki konuşmaları talihsiz bulduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Konuşmaları çok talihsiz buluyorum. Bir parti içerisinde zaman zaman konuşulmuş konuların oralarda kalması gerekir. Bizim hiç kimseyle bir problemimiz yok. Burada beni ilgilendiren Osmaneli halkının Osmaneli Belediye Başkanlığına devam etmem gerektiğini ifade etmesi. Bizde bu talebin çok baskısı altında kaldık. Eğer ben bu talebi gerçekleştirmeseydim memleketine hainlik etmiş bir adam konumunda olacaktım. Artık bizim memleketi terk etmemiz gerekiyordu. Beni bu anlamda anlasınlar. Bugüne kadar hiç kimse aday olmadı diye sahiplenilmedi. Bu Bilecik’te olmadı, ben böyle bir şey görmedim.

Cuma günü açılış yaptığımızda 3 bin kişinin üzerinde insan vardı. Ben bu kadar insanın geleceğini yemin ederim tahmin edemezdim. Üç sefer su içtim ağlamamak için. Herkes sabırla 31 Mart’ı beklesin. 31 Mart’tan sonrada herkes herkesle konuşacak, arkadaşlık edecek.

2014-2019 döneminde Osmaneli’ye gerçekten çok büyük hizmetler yapıldı. 2019-2023 dönemi şu anda Osmaneli için büyüme ve yükseliş dönemi. Sanayide, tarımda, turizmde Osmaneli kesinlikle çok büyüyen bir değer olacaktır. Zaten Osmaneli halkının bizimle devam etme isteği bunların gerçekleşeceğine inanmasındandır. İnşallah 31 Mart’ta bizimle devam edilirse Osmaneli kendinden çok söz ettiren önemli bir ilçe haline gelecektir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 9657 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum