8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında CHP ve İYİ Parti, Osmaneli’de etkinlik düzenlediler. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde CHP Osmaneli...

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında CHP ve İYİ Parti, Osmaneli’de etkinlik düzenlediler. 

8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-(1).jpg
8 Mart Dünya Kadınlar gününde CHP Osmaneli ilçe örgütü tarafından Osmaneli’de çalışan kadınların günleri kutlanarak karanfil dağıttılar.

8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-(2).jpg

Gazetemizi de ziyaret eden CHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları başkan ve üyeleri etkinlik hakkında, “Günümüzde kadınlarımız hiç hak etmedikleri muameleler ile karşılaşmaktadırlar. Kadın cinayetlerinin ve kadın istismarının arttığı günümüzde kadın hakları ve kadının korunması hususlarında daha etkin yasaların yürürlüğe girmesini arzu etmekteyiz. Bu vesileyle bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyoruz” dediler. 

8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-(3).jpg
8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında İYİ Parti Osmaneli İlçe Gençlik kolları başkanlığı da çalışan kadınlara karanfil dağıttılar. Resmi dairelerde ve çalışan ve esnaflık yapan kadınları ziyaret eden İYİ Parti gençlik kolları üyeleri, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladılar. 

8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-(4).jpg

8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-5.jpg8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-2.jpg8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri-7.jpg

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.