65 YAŞ VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN KURBANLARI ÜCRETSİZ KESİLECEK

65 YAŞ VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN KURBANLARI ÜCRETSİZ KESİLECEK

Osmaneli Belediyesi Kurban bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Osmaneli Belediye Başkanlığı, İlçe Kurban Komisyonunun bu yıl Kurban Bayramında geçerli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Kurban bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Osmaneli Belediye Başkanlığı, İlçe Kurban Komisyonunun bu yıl Kurban Bayramında geçerli olmak üzere almış olduğu Kurban Kesim fiyatlarına uyma kararı aldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde toplanan ilçe Kurban komisyonu, Belediye mezbahalarında büyükbaş kurban kesim fiyatını 180 TL. Küçükbaş kurban kesim fiyatlarını da 50 TL olarak belirlemişti. Osmaneli Belediye başkanlığı bu fiyatlar üzerinden, bu yılki kurban bayramında Belediye Mezbahasında kurban kesecektir. Yine Osmaneli Belediye Başkanlığının almış olduğu kararla, 65 yaş ve üzeri olanlar ile engelli vatandaşların Belediye mezbahasında kestirecekleri kurbanlarından ücret alınmayacaktır.

Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri müdürlüğü tarafından da kurban bayramı öncesinde, ilçede gerekli tedbirler alındı ve gıda satışı yapılan yerlerde gerekli denetimler de yapılıyor. Kurban bayramını Osmaneli’li vatandaşların rahat bir şekilde geçirmeleri, kurbanlarını rahat bir şekilde kesmeleri ve kestirmeleri için her türlü tedbirin alındığını belirten belediye yetkilileri, bayram boyunca da vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirttiler. 


Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.