MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

5. Yaşımıza bastık

A+A-

OSMANELİ HABER GAZETESİ olarak, 12 Ağustos 2016 tarihinde sizlerle birlikte başlayan yürüyüşümüz halen devam ediyor.

Sizlerin güveni ve desteği ile bugünlere gelen Osmaneli Haber Gazetesi, 12 Ağustos 2020 tarihinde 4.ncü yaşını tamamlayarak, Beşinci yaşından gün aldı. Sizlerle birlikte nice beş yıllar geçirmeyi diliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki yolculuğumuzda da sizlerle birlikte, Osmaneli ilçemizin Sosyal, Kültürel ve Ekonomik yönden daha da gelişmesi için yürümeye devam edeceğiz. 

1300 yıllık bir geçmişe sahip olan Osmaneli ilçemizin bugüne kadar birçok güzelliğini ve özelliğini yapmış olduğumuz haberler ile Tüm Türkiye’ye olduğu gibi, Dünya’ya da ulaştırmaya çalıştık. Osmanelimizin doğasını, kültürünü, yöresel ürünlerini ve Osmaneli’nin yerel yöneticilerinin Osmaneli için yapmış oldukları çalışmaları tanıtmaya çalıştık. Zaman geldi İçmelerin güzelliklerini yazdık, zaman geldi Osmaneli’nin pis kokusunu manşetimize taşıdık. OSMANELİ HABER GAZETESİ olarak bundan sonra da aynı minval üzerine yayın yapmaya devam edeceğiz. Tabi ki zaman gelecek Osmaneli’nin eksik yanlarını, kusurlarınıda, daha iyiye ve daha güzele ulaşmak, kusur ve eksiklerin giderilmesi yönünde sizlerle paylaşacağız. Sizlerden aldığımız önerileri, gazetemizin satırlarına ve sayfalarına yansıtarak, Osmaneli ilçemizin daha yaşanabilir bir kent olması için ilgili ve yetkililere ulaştırcağız. Gazete olarak bizim görevimiz siz değerli Osmanelili hemşehrilerimizin haber alma hakkını sağlamak, daha da önemlisi sizlerden gelecek seslere kulak vermektir. Gazete yönetimi olarak siz değerli hemşehrilerimize kapımız her daim açık olacaktır. Şunu hiç birimiz unutmamalıyız ki; Osmaneli ilçesi, bir veya iki kişinin çabası ile değil, bütün Osmanelililerin, Kaymakamından Belediye Başkanına, Esnafından İşçi ve Memuruna, Köylüsünden Çiftçisine, Sanayicisinden İşadamına kadar herkesin ve her kesimin el birliği, çabası ve istişaresi ile kalkınacak ve büyüyecektir. OSMANELİ HABER GAZETESİ olarak bizlerin de bu gayret ve çabada bir tutam tuzumuz olması için, bütün kesimlerle, kişilerle el birliği ve istişare içerisinde olacağımızdan hiçbir hemşehrimiz kuşku duymasın. 

Değerli Hemşehrilerim. 

Sizlere Hemşehrilerim diyorum, çünkü bende bir Osmaneliliyim. 4 yıldan bu yana görev yaptığım Osmaneli ilçemizin yarısından çoğu ile tanışma ve dost olma şerefine nail oldum. Belki birçoğunuz benim Soyadımı bile bilmez ama, beni Gazeteci Mehmet olarak tanır. Bunu da bana sağlayan OSMANELİ HABER GAZETESİ ve onun sahipleri ERDAL ailesi olmuştur. OSMANELİ HABER GAZETESİNİ 4 yıl önce ilçemizde hayata geçiren ERDAL ailesine de buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Zaman geldi derdimi sizlere açtım, zaman geldi sizlerin dertleriyle hemhal oldum. OSMANELİ HABER GAZETESİ Ailesi olarak bizler Osmaneli’yi, yani sizleri sevdik, inanıyorum ki sizler de OSMANELİ HABER GAZETESİNİ sevdiniz. Bu karşılıklı sevginin nice yıllar devam etmesini, bizler, yani OSMANELİ HABER GAZETESİ ailesi olarak, Patronumuzdan, editörümüze, muhabirimize kadar hepimiz temenni ediyoruz. 

OSMANELİ HABER GAZETEMİZİN 5.nci Yaşı, Osmaneli’mize ve siz değerli Osmanelili Hemşehrilerimize hayırlı olsun. 

Daha güzel, daha gelişmiş, her yönden kalkınmış bir Osmaneli’de hep birlikte yaşamak dileğiyle.

Güzellikler içinde ve DOSTÇA kalın.

 
Bu yazı toplam 3211 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.