40 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLANDI

40 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLANDI

Osmaneli Belediyesi ile İŞKUR Bilecik İl Müdürlüğü arasında TYP projesi protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan Osmaneli Belediye Başkanı...

A+A-

Osmaneli Belediyesi ile İŞKUR Bilecik İl Müdürlüğü arasında TYP projesi protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; 
“Osmaneli Belediyesi olarak çok önemsediğimiz ve değerlendirdiğimiz İŞKUR ile TYP projeleriyle Osmaneli de çok güzel ve çok takdir edilen hizmetleri gerçekleştirdik. Bir taraftan ortalama yıllık 1.800.000-TL maliyetli işçi ihtiyacımızı belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmadan İŞKUR dan TYP prorejeleriyle sağladık. Görev yaptığımız 2014-2019 döneminde işçilikten sağladığımız fayda 9.000.000-TL civarında olmaktadır. Bu rakam Osmaneli'de çalışanların cebine girerken ilçe ekonomimize de 9.000.000.-TL katkı sağladı. Osmaneli Belediyesi üniversitelerle birlikte, nitelikli yönetici kadrosuyla örnek alınan belediyedir. Ve taraflı tarafsız bölgemizde takdir edilen hizmetleri, projeleri gerçekleştirmiş belediyedir.
İŞKUR müdürü Ayhan Tozan ile işbirliğimiz "Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde"de sürmektedir. Eğitim projelerimize İŞKUR desteği yıllık 1.000.000.-TL yi,5 yıllık ise 5.000.000.-TL yi bulmaktadır. İŞKUR’dan eğitim ve TYP projeleri ile sağladığımız toplam destek 10.000.000.-TL yi bulmaktadır.
Bu gün imzaladığımız TYP projesi ile öncelik Kasım ayında belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerimizden olmak üzere 40 kişiye 17 Aralık’tan başlayarak 6 aylık iş olanağı sağlamış olduk. Yakında müracaatları almaya başlıyacağımız TYP projesiyle Osmaneli’de resterasyon, park ve bahçe, altyapı, ağaç dikimi vb alanlarda hizmetlere devam edeceğiz.
Bu TYP programı için büyük çaba harcıyan Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İŞKUR Müdürümüz Ayhan Tozan, İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi'ye teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

 

Bu haber toplam 1616 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.