31 MART'IN EN İDDİALI PARTİSİ MHP'DİR

31 MART'IN EN İDDİALI PARTİSİ MHP'DİR

31 Mart Yerel seçimleri için geri sayıma geçilirken, seçim çalışmalarının yanı sıra, kamuoyunda ki fısıltı gazetelerinin haberleri de yoğunlaşmaya...

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri için geri sayıma geçilirken, seçim çalışmalarının yanı sıra, kamuoyunda ki fısıltı gazetelerinin haberleri de yoğunlaşmaya başladı.

31 Mart yerel seçimlerine Osmaneli’de iddialı bir şekilde giren ve çalışmaları ile Osmanelili seçmenlerin beğenisini ve ilgisini çeken MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Serap Demirtaş, son günlerde kamuoyunda konuşulan bazı konular ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu. MHP Belediye Başkan Adayı Serap Demirtaş; "Değerli Osmaneli Halkım. Sizden ricam her zamanki gibi seçime sayılı günler kala çıkan, yalan ve asılsız olan haberlere itibar etmemenizdir. Bu tip yanıltıcı haberler algı yaratmak, kaos yaratmak ve güvenleri sarsmak adına yapılmaktadır. Aslında bunlar doğru yolda ve başarılı olduğumuzun göstergeleridir.

mhp-adayi-serap-demirtas-2-(1).jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaneli’de seçimlerin en iddialı partisidir. Belediye Başkan adayı olarak da en iddialı aday benimdir. Bizler 31 Mart Yerel seçimlerine Osmaneli ilçemizde hem Belediye Başkanlığını, hem de İl Genel Meclisi Üyeliğini almak için iddialı bir şekilde girdik. Bugüne kadar ki çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaptık. Osmanelili hemşehrilerimize ve Osmaneli ilçemize hizmet etmek amacıyla en iddialı projeleri de biz hazırladık. Seçim kampanyamız boyunca Osmaneli’de gitmedik mahalle, girmedik cadde ve sokak, çalmadık kapı bırakmadık. Bu çalışmalarımıza rağmen son günlerde Osmaneli Kamuoyunda fısıltı gazeteleri marifetiyle kamuoyuna yayılmaya çalışılan bazı dedikodu mahiyetindeki söylemlerin tamamen asılsız olduğunu, hemşehrilerimizin bu yalan haberlere inanmaması gerektiği konusunda kamuoyuna açıklama yapmak zorunda kaldık. Bizler bugüne kadar hiçbir siyasi parti ve aday hakkında olumsuz propaganda yapmadık. Seçim çalışma sürecimizi, bütün siyasi partilere ve adaylara saygı çerçevesinde bugüne kadar getirdik. MHP’nin ve adaynın seçimlerden çekileceği ve bir başka Siyasi Partiyi ve adayını destekleyeceği konusunda çıkan yalan ve maksatlı haberleri MHP olarak reddediyor ve bu haberleri yayanları da kınıyoruz. Milliyetçi Hareket Partililerin ve Ülkücülerin, kendi partilerinden ve kendi adaylarından başka hiçbir partiyi ve adayı desteklemeleri söz konusu değildir. Bizler, yani Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücüler 31 Mart seçimlerini Osmaneli’de kazanacağımıza gönülden inanıyoruz. Kendi parti ve adaylarının kazanamayacağına inananlar varsa, onları da bizleri destekelemeye davet ediyoruz” dedi.

mhp-adayi-serap-demirtas-3.jpg

Bu haber toplam 2619 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum