“31 MART OSMANELİ’DE DEĞİŞİM ZAMANI”

“31 MART OSMANELİ’DE DEĞİŞİM ZAMANI”

MHP Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hasan Eroğlu gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizde Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Hasan Eroğlu,...

A+A-


MHP Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hasan Eroğlu gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizde Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Hasan Eroğlu, “Şimdi Değişim Zamanı. Osmaneli’de bazı şeylerin değişmesinin vakti geldi” dedi. 
5 yıldır Osmaneli Belediye Meclisind MHP üyesi olarak görev yaptığını, Osmaneli ilçesine gelen birçok hizmete, MHP gurubu olarak destek verdiklerini, Osmaneli’ne çakılacak her çiviye bir keser de kendilerinin vuracağını söyleyen İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Eroğlu, “Uzun yıllardır Osmaneli’de esnaflık yapmaktayım. Osmaneli’nin gerek merkezinin, gerekse köylerinin sorunlarını gayet iyi biliyorum. Bu sorunların çözümünde nasıl ki 5 yıl boyunca Belediye Mecliimizde uğraş verdiysek, İl Genel Meclisinde de Osmaneli ilçemiz için, Osmaneli’nin daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımızı yapacağız. Özellikle 27 köyümüzün sorunlarını tek tek tespit ettik. Bu sorunların çözümleri noktasında projelerimizi hazırladık. 1 Nisan tarihi itibariyle çözümler konusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Allah’ın izni, Osmanelili hemşehrilerimizin teveccühü ile Belediye Başkanlığını da Osmaneli’de kazanarak, Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi olarak el ele vererek, Osmaneli ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz. Ben Osmanelili hemşehrilerimize sadece şunu söylemek istiyorum. “Şimdi Değişim zamanı, yeni yüzlere, yeni fikirlere, yeni kadrolara şans verme zamanı. 31 Mart’ta Osmanelili hemşehrilerimizin Osmaneli’yi ehil ellere teslim edeceğine gönülden inanıyorum” dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de MHP İl Genel Meclisi Adayı Hasan Eroğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. 

 


Bu haber toplam 2119 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum