2023, 2053, 2071 HEDEFLERİNE  HAZIR

2023, 2053, 2071 HEDEFLERİNE HAZIR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,  Osmaneli'ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgililer verdi ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,  Osmaneli'ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgililer verdi ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti. Osmaneli ilçesine, Cumhuriyet döneminin en büyük yatırım ve hizmetlerinin bu 4,5 yıllık dönemde geldiğini belirten Başkan Şahin, “Bunları hep birlikte başardık. Belediye Meclis Üyelerimize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Fitnecilere, dedikoduculara aldırmadan yolumuza devam edeceğiz. Osmaneli ne çekti ise bu ahlaksızca fitne, dedikodu yayan hainlerden çekti. Bunlar kendi menfaatleri için Osmaneli'nin geleceğini sattılar. Osmaneli'ye ihanet ettiler. Karşımıza geçip bize methiye düzenlerin, sonrasında doksan derece dönerek ikiyüzlü davranışlarının mutlaka cevabı ve bedeli olacaktır. dedi. 
Başkan Şahin konuşmasına devamla; 
“Bu dönemde sayamıyacağımız kadar yatırımı birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Tüm meclis üyelerimize özellikle teşekkür ediyorum. AK PARTİ, MHP, CHP meclis üyelerimizle Osmaneli milliyetçiliğini oluşturduk ve tarihinin en büyük yatırımlarını ilçemizde gerçekleştrdik. Öz kaynaklarımızı kullanarak, projeler yaparak hibe, yardım ve destekler alarak geçmiş dönemlerin borçlarını ödeyerek Osmaneli Belediyesini mükemmel yönettik. Finansal açıdan en iyi yönetilen belediye olduk.

2023,-2053,-2071-hedeflerine-haziri-2.jpg
Osmaneli hızla büyüdü ve değer kazandı. Artık Osmaneli bölgemizde, Türkiye’de yükselen bir değer oldu. Turizmde konaklarımız, tarihi ve kütürel varlıklarımızla ilgi çekiyoruz. Çok yakında Safranbolu, Beypazarı gibi turizm kenti olacağız. Tarımda, sanayide yatırımlarla büyürken Osmaneli’de yaşam kalitesini çok yükseğe çıkarıyoruz. Sporda, Eğitimde örnek modeliz.
Bizler Osmaneli'ye hizmet ederken çıkarlarına dokunduğumuz, haksız taleplerini yapmadığımız veya menfaat ya da mevki peşinde, itbar peşinde koşanların kapı kapı dolaşıp dedikodular yayarak, yalan ve iftiralar atarak gündem oluşturmaya, ahlaksızca hareket ederek sözüm ona memleketin geleceği için çaba sarfediyor maskesi altında terbiyesizliklerinin bir bedelinin elbette olacağının bilinmesini isteriz.
Osmaneli ne çekti ise bu ahlaksızca fitne, dedikodu yayan hainlerden çekti. Bunlar kendi menfaatleri için Osmaneli'nin geleceğini sattılar. Osmaneli'ye ihanet ettiler. Karşımıza geçip bize methiye düzenlerin, sonrasında doksan derece dönerek ikiyüzlü davranışlarının mutlaka cevabı ve bedeli olacaktır. Bu bedeli mutlaka 2019 Mart yerel seçimlerinde vereceğiz. Osmaneli'ye hep birlikte yaptığımız bu kadar yatırımı hazmedemeyenlerin dersini bu millet sandıkta verecektir.
Bu fitneci, bölücü, iftiracı, ahlak yoksunlarına bir ayetle onları bekleyen azabını hatırlatalım:
Hucurat Suresi 12. Ayet: “Ey iman edenler! Zandan çok sakının! Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Sinsi casuslar gibi ayıp aramayın! Gıybet ederek biriniz ötekini arkasından çekiştirmesin! Sizden biri, ölmüş kardeşinin etini yemek ister mi? Bakın bundan iğrendiniz. Allah’tan sakının! Hiç kuşkusuz, Allah tövbeleri çok kabul eden, rahmeti sonsuz olandır.”
Üzerine kitap yazılabilecek bir ayet. Ama ben şimdilik kısa geçeceğim.
ALLAH zandan çok sakının diyor… Birbirinizin ayıbını aramayın, aranızda olmayanların arkasından konuşmayın, çekiştirmeyin diyor… Bunları YASAKLIYOR! Bunları yapanları “ölmüş kardeşinin etini yemek” kadar iğrenç buluyor Yüce ALLAH… Daha da önemlisi, hatta en önemlisi “ALLAH’tan sakınmıyorsunuz!” diyor.
Bu fitnecileri, dedikoducuları, ahlaksızları Allah bildiği gibi yapsın, onları attıkları iftiralara muhatap etsin. Bizler yine birlik ve beraberlik içinde Osmaneli için hizmet etmeye devam edeceğiz. Osmaneli öyle bir yükselişe geçtiki, artık kimse bunu aşağıya çekemiyecek” dedi.

2023,-2053,-2071-hedeflerine-haziriz-3.jpg 

 

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum