2019 SONUNDA TAMAMLANACAK

2019 SONUNDA TAMAMLANACAK

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2018 çalışma yaz çalışma dönemi ile birlikte, yatırımların daha da hızlanması için, diğer kurum ve kuruluşlarla...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2018 çalışma yaz çalışma dönemi ile birlikte, yatırımların daha da hızlanması için, diğer kurum ve kuruluşlarla görüşmelerine devam ediyor. Bakanlıklarla olan hizmet yatırımlarını Ankara’ya giderek çözüme kavuşturan Başkan Şahin, Anıtlar kurulu, Vakıflar müdürlüğü, Oedaş gibi kurumlarla da Eskişehir’e giderek, yatırımlara hız kazandırıyor.

2019-sonunda-tamamlanacak-(1).jpg

Geçtiğimiz gün Eskişehir’e giderek OEDAŞ Bölge Müdürü ile görüşen Başkan Şahin, Şehir içi bölünmüş yolun orta refüj aydınlatmaları, Osmaneli’de elektrik hatlarının yer altına alınması konularını görüştü. Başkan Şahin OEDAŞ Bölge müdürüyle yapmış olduğu görüşmeyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada;  

“Osmaneli de yapmakta olduğumuz yatırımlar için gerekli olan enerji yatırımlarımızı da takip ediyoruz. Bugün Eskişehir OEDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın ile makamında görüşerek devam eden yatırımları gözden geçirdik. Geçen yıl Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerini elektriğe kavuşturmuştuk. Şehitler Parkımızda hatların yer altına alınması, yeni aydınlatma sistemini OEDAŞ ile tamamlamıştık. Şu anda, OEDAŞ ile yürüttüğümüz projelerimiz,
1-Yeniden düzenlediğimiz Osmaneli şehir içi 4,5 km.lik bölünmüş yol yatırımlarımızda, orta refüj aydınlatması ve çevre aydınlatması projesinin hızlandırılması.
2- Sanayi parsellerimizin enerji ihtiyacının karşılanması için imar planımız içerisinde kalan alanların enerji ihtiyacının ihale edilerek sanayicinin önünün açılması.
3-,Otogar-Hal yatırımınız için artan enerji ihtiyacımız için gerekli trafo alt yapısının hazırlanması ve trafo konulması.
4-Şehir içinde yer altına alınan elektrik hatları %70 civarında. Yer altına alınacak elektrik hatları sit alanından başlayarak 2019 sonuna kadar tümden tamamlanmış olacak.

2019-sonunda-tamamlanacak-(2).jpg
Eskişehir Bölgesi OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın ve eski Bilecik Oedaş il Müdürü Ali Beye enerji yatırımlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

2019-sonunda-tamamlanacak.jpg

Bu haber toplam 1955 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.