15 TEMMUZ SADECE AKP’LİLERİN DEĞİLDİR

15 TEMMUZ SADECE AKP’LİLERİN DEĞİLDİR

Osmaneli ilçesinde resmi bayram ve programlardaki protokol karmaşasından yakınan Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi ve İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Uğur;...

A+A-

Osmaneli ilçesinde resmi bayram ve programlardaki protokol karmaşasından yakınan Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi ve İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Uğur; Resmi Bayram ve Programlarda protokol sıralarını hangi kurum düzenliyor, çok merak ediyorum” dedi. 

15-temmuz-002.jpg
Orhan Uğur gazetemize gelerek konu ile ilgili açıklamada bulundu. İYİ Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Uğur; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programı kimler organize etti. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında protokol sıralarına isimler yazılmış, hiçbir kargaşa olmadan bayramı izlemiştik. Fakat 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programında, seçilmiş İl Genel Meclisi üyesi ve bir siyasi partinin ilçe başkanı olmama rağmen, protokolde yer bulamadık.  Şahsımız olarak protokollere çok meraklı olmasak da, bizlere oy verenlerin ve bir siyasi partinin temsilcisi olarak o programda yer aldık. Protokol sıralarında, protokolde olması gerekenlerin dışında herkes oradaydı. Unutulmamalıdır ki, 15 Temmuz Hain FETÖ darbe girişiminde bizlerde o meydanlara inerek, darbeye karşı durduk, darbe yapmaya kalkışan hainlere tepkimizi ortaya koyduk. 15 Temmuz Hain FETÖ Darbesi sadece bir zümreye, sadece bir partiye, sadece bir kişiye yapılmadı. 15 Temmuz darbesi Türk Milletine yapıldı. 15 Temmuz akşamı sadece AKP mensupları şehit edilmedi, gazi olmadı. Her siyasi görüşten, her mezhepten genç yaşlı, kadın erkek Türk Milleti bütünüyle darbe girişiminde bulunan alçaklara göğsünü siper etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü anmak, sadece AKP’lilere has bir şey olmaması gerekir. Çünkü o akşam bütün Osmaneli o meydandaydı. Böyle milli günlerin birlik beraberlik içinde anılması ve kutlanması, siyasi ayrımcılık yapılmaması ülkemizin ve milletimizin geleceği ve kardeşliği açısından çok önem arz ettiğine inanıyoruz. BU nedenle bundan sonraki resmi gün ve programlarda protokollere dikkat edilmesi gerektiği hususunu yetkililerimizden rica ediyoruz” dedi.


Bu haber toplam 3724 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum