1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR’DAN İKİ TRANSFER

1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR’DAN İKİ TRANSFER

Bilecik 1. Amatör Küme 2016-2017 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan, fakat ligin ilk yarısının son haftalarında aldığı bir beraberlik...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme 2016-2017 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan, fakat ligin ilk yarısının son haftalarında aldığı bir beraberlik ve bir mağlubiyetle Bilecikspor’un 5 puan gerisinde ilk yarıyı tamamlayan 1308 Osmaneli Belediyespor, ligin ikinci yarısına iddialı hazırlanıyor. 
1308 Osmaneli Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına, takıma yaptığı iki takviye ile devam ediyor. Bozüyük Vitraspor’un başarılı santraforu Mustafa Yüksel ve yine aynı takımdan Ön libero Samed Can Çelik’i transfer ederek takımı daha da güçlendiren 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Kaba, “İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da iyi bir şekilde hazırlandık. Bu hafta sonu maçlarımız başlıyor. Ligin ikinci yarısının da, sakatlıklar olmadan centilmence geçmesini ve takımlarımızın bizlere güzel futbol izletmelerini diliyorum. Elbette ki amacımız başarı ve şampiyonluk. Biz kendi maçlarımıza odaklanarak, saha içerisinde alın terimizle maçlarımızı oynayarak kazanmak için mücadele vereceğiz. Elbette yapılan spordur. Futbol sonuç olarak üç ihtimali içinde barındıran bir spordur. Bu üç ihtimali de, hem sporcular, hem teknik heyetler, hem yöneticiler, hem de seyirciler hazmetmesini bileceklerdir. Kazanmak için her şey mubah mantığını ret ediyoruz. Ligin ikinci yarısında bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Hak eden lig sonunda Şampiyon olsun” dedi. 


Bu haber toplam 1900 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.