1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR FENERBAHÇE’YE KONUK OLDU

1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR FENERBAHÇE’YE KONUK OLDU

Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapısı İstanbul Dereağzı Tesislerinde 1308 Osmaneli Belediye Spor U15 takımımızı ağırladı. Fenerbahçe Alt Yapısı...

A+A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapısı İstanbul Dereağzı Tesislerinde 1308 Osmaneli Belediye Spor U15 takımımızı ağırladı. Fenerbahçe Alt Yapısı hocaları Furkan Hoca, Hasan Hoca, Müjdat Hoca'nın ilgilendiği sporcular Dereağzı Tesislerinde Fenerbahçe U15 Takımıyla hazırlık maçı yaptı. 

1308-osmaneli-belediyespor-fenerbahce’ye-konuk-oldu-(1).jpg

Fenerbahçe Stadını, Müzesini ve Dereağzı Tesislerini ziyaret eden 1308 Osmaneli Belediyespor U15 takımı tesislerde Fenerbahçe U15 takımıyla yemek yedi. Sporcular açısından çok güzel bir anı olacak ziyaret Osmaneli ilçemsinin tanıtımı açısından da çok önemliydi. Fenerbahçe Spor Kulübünün 1308 Osmaneli Belediyespor U15 takımını ağırlamasından dolayı kendilerine teşekkür eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Geçen yıl TFF ile birlikte Osmaneli de düzenlediğimiz U15 takımları turnuvası bu yıl yine ilçemizde gerçekleşecek. ,Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Bursaspor, Eskişehirspor, Altınordu vb kulüplerin katılacağı turnuva geleneksel hale gelmiş oldu. U15 takımımız Fenerbahçe ziyareti sonrası Kasımpaşa- Fenerbahçe maçını Kasımpaşa da statta canlı izledi. Önümüzdeki günlerde sporcularımızı diğer büyük kulüplerimizin tesislerine de götürerek onların kendilerine güvenlerini sağlamak ve ufuklarını açmak düşüncesindeyiz. 1308 Osmaneli Belediye Spor olarak 17 branşta yürüttüğümüz alt yapımız ile örnek bir kulübüz. Devletine, Milletine, Vatanına, Bayrağına bağlı, örf ve adetlerine, milli değerlerine sahip inançlı çocuklar, gençler yetiştirmek çabasındayız.

1308-osmaneli-belediyespor-fenerbahce’ye-konuk-oldu-(2).jpg

Sporda hedefimiz üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirmek. Fenerbahçe Spor Kulübümüze tesislerini bize açmaları ve sporcularımıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe Futbol Alt Yapı sorumluları değerli hocalarımız Furkan, Müjdat ve Hasan hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını sporcularımıza seyretme olanağı sağlayan Kasımpaşa Spor Kulübümüze ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Kulübümüze her zaman sahip çıkan, İstanbul’da Osmaneliliğini unutmayan değerli Cemal Gür kardeşimize organizasyona ve kulübümüze katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi.

1308-osmaneli-belediyespor-fenerbahce’ye-konuk-oldu-(3).jpg1308-osmaneli-belediyespor-fenerbahce’ye-konuk-oldu-(4).jpg

1308-osmaneli-belediyespor-fenerbahce’ye-konuk-oldu-(5).jpg1308-osmaneli-belediyespor-fenerbahce’ye-konuk-oldu-(6).jpg

 

Bu haber toplam 3708 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.