1308 OSMANELİ BELEDİYEPOR VOLEYBOLDA DA SEZONU 2 KUPA İLE KAPATTI

1308 OSMANELİ BELEDİYEPOR VOLEYBOLDA DA SEZONU 2 KUPA İLE KAPATTI

1308 Osmaneli Belediyespor  Voleybol Takımı sezonu iki kupa ile tamamladı.  Bilecik Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği küçük kızlar,...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor  Voleybol Takımı sezonu iki kupa ile tamamladı.  Bilecik Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği küçük kızlar, yıldız kızlar ve genç kızlarda mücadele eden 1308 Osmaneli Belediye spor sezonu yıldız kızlar ve genç kızlar ligin de 2. olarak sezonu tamamladılar. 

voleybol.jpg

Yıldız kızlar müsabakaların da genç kızlar müsabakaları çok mücadeleci ve kıyasıya geçerken bu ligler devam ederken Türkiye voleybol federasyonun düzenlemiş olduğu bölgesel ligde de mücadele ettiler. Geçtiğimiz sene erkekler ligin de mücadele eden takım bu sene de Bursa’da düzenlenen bölgesel lig mücadelesin de Bursa Orhangazi belediyesi takımını 3-0,  Kütahya Emet belediyesini 3-0 yenerek grubun en kuvvetli takımı Bursa Nova takımına 3-0 yenilince Eskişehir Es spora da 3-2 mağlup olunca grubunu 7 puan toplayarak bölgesel ligi de tamamlamıştır.

voleybol2.jpg

1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Kaba, Voleybol takımı ile ilgili olarak, “Voleybolcularımıza bu sene gösterdikleri başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Diğer branşlarda olduğu gibi Voleybol branşında da başarılı takımlar oluşturuyoruz. Bu seneyi de 2 kupa ile kaptık. Başta hocalarımız olmak üzere tüm sporcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

voleybol3.jpgvoleybol4.jpg

Bu haber toplam 4215 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.