1.GÖLPAZARI EKO TURİZM ÇALIŞTAYI YAPILDI

1.GÖLPAZARI EKO TURİZM ÇALIŞTAYI YAPILDI

 Gölpazarı Belediyesince birincisi düzenlenen "Belki bir turist gelir","1.Gölpazarı Eko Turizm Kurultayı"na Bilecik ve yakın illerde turimzde yol katetmiş...

A+A-

 Gölpazarı Belediyesince birincisi düzenlenen "Belki bir turist gelir","1.Gölpazarı Eko Turizm Kurultayı"na Bilecik ve yakın illerde turimzde yol katetmiş kentlerle birlikte Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de konuşmacı olarak davet edildi. 
Gölpazarı Belediyesi özellikle eko turizm konusuna önem veriyor. Tarım alanlarının ve köylerin durumuda dikkate alındığında Gölpazarı eko turizmi kendisine hedef seçmiş durumda. Belediye Başkanlarının, Kaymakamların, İl Kültür Müdürünün, BEBKA Koordinatörü ve birçok turizm gönüllüsün katıldığı çalıştayda Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de bir sunum yaptı. Katılımcıların ilgiye izlediği sunumda Osmaneli'nin turizmde yaptıkları ve hedeflerini anlatan başkan Şahin “2019 yılı ikinci yarısından sonra Osmaneli olarak turimzde yeni bir Safranbolu, yeni bir Beypazarı olarak yerimizi alacağız. Gölpazarı ve diğer ilçelerimizle ortak hareket ederek deneyimlerimizi paylaşacağız” dedi. Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'ya başarılı çalışmaları ve daveti için teşekkür eden başkan Şahin, Osmaneli nüfusunda çok olan Gölpazarlıların her konuda her zaman yanında olacaklarını açıkladı.

golpazari-eko-turizm-calistayi-1.jpg

 

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.